David ne postoji ni na mapi, starleta našla dečka, ovo je nova zverka Ane Korać! (FOTO)
alo.rs
Ana Korać
Ana Korać, Foto: prinstcreen

Popularna rijaliti zvezda Ana Korać nakon raskida sa Davidom Dragojevićem, ne izlazi iz žiže javnosti. Iako se dugo spekulisalo zbog čega je došlo do kraha ljubavi, Koraćeva je u emisiji ,,Amidži šou" otkrila da je to zbog Davidovih muljačina njoj iza leđa, kao i to što je njenoj drugarici pričao svašta za Anu, što je kasnije i saznala sa sve audio dokazima.

Koraćeva uživa u slobodi, pravi skandale između zadrugarskih parova, ali i ona ima svoju nežnu stranu. Poznata je, što bi ona volela da kaže kao ,,nežni cvetić", te je uvek težila kvalitetnom odnosu u ljubavi.

Ana Korać

instagramprintscreen

Ana Korać, Foto: instagramprintscreen

Na Instagram storiju Ana je objavila fotografiju crteža, na kom su predstavljeni zver i lepotica, što je danas sinonim za odnos kom devojke inače teže, da budu zaštićete on njihove ,,zverke". Uz to Koraćeva je objavila i ljubavnu pesmu ,,Čuvam te" i stavila emodži da se oseća zaljubljeno. Da li je to Ana našla novog dečka, ostaje nam da vidimo.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

Nada

27.02.2021 17:53

Starleta sve dublje tone i kako mi se cini upasce ili je upala u vezu sa opasnim momkom jer samo takvi mogu da joj odgovore na sve prohteve dok ne na,eb. !

tea

27.02.2021 17:55

Blago njegovoj majci sto se vraga resio i otarasio.

nena

27.02.2021 18:25

Znao je David da ce njega starleta ostaviti. On sad kod mame. Tako ce mu i brat jedan dan samo da se vrati. Nista bez Veternika.