ŽESTOK SKANDAL U NAJAVI! Čorba konačno priznao da mu je Maja samo igra, pa otkrio šta zaista misli o njoj: "Je*e se s jednim, pa s drugim..." (FOTO/VIDEO)

Marikovićevoj će pozliti kada sazna za ovo!

Maja i Čorba
Maja i Čorba, Foto: Printscreen/Youtube

Dok je Maja Marinković bezbrižno spavala, Milan Janković Čorba i Kristijan Golubović vodili su raspravu o njoj i njenoj vezi sa Čorbom, a zadrugar je napokon priznao šta se krije iza svega.

- Tvoju devojku napadaju, a ti ne reaguješ? Zato te ljudi ne vole - rekao mu je Kristijan.

- Kakvu devojku? Devojku da, a ovo je rijaliti devojka, kakva je ovo veza? Ti znaš koliko ja ozbiljno shvatam ove veze. Zar me nisi ti prvo savetovao? Ja ništa na svoju ruku nisam radio, ti si mi rekao da se zaje*avam i hoklica. Šta da kažem, da smo vodili ljubav? Rijaliti devojka koja se danas je*e sa jednim, pa sa drugim. Ja ljubav vodim kada osetim ljubav - priznao je Čorba.

- To nije u redu. Onda si ti mali čovek i skot, skot! - nastavljao je Kristijan.

- Niko nije vredan da ja reagujem, samo ti i Mišel, to je to. Da osećam, ja bih reagovao - ubeđivao ga je Čorba.

Ovakvi preokreti su uobičajeni kada je reč o rijalitiju, pa zašto onda Kristijan ne bi završio sa Miljanom?! Njihovu vrelu akciju pogledajte OVDE.

BONUS VIDEO

Povezane vesti

 • Korisnik: ђура
  20/01/2021 - 10:26
  Сеоски ђилкош .
 • Korisnik: Nada
  19/01/2021 - 21:53
  Topao krevet u ovim zimskim danima je super pa makar i sa starletom koja se daje na izvolte . To ti je Taki "buduci zet" -hahaha - nece je sigurno voditi na Kosovo !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi