Bane Čolak
Printscreen/You Tube
Bane Čolak, Foto: Printscreen/You Tube
Bane Čolak o kristijanu i janjušu, Foto: Printscreen/ Instagram

- Kristijan misli da time što laže da sam skakao ispred njegovog auta ispada veći nego što jeste... Nažalost, njegova istina je da smo se zadesili u istom salonu, gde je on čuo tadašnju moju pesmu i želeo da obuče moju majicu, ne bi li pesma prošla bolje. Za*ebite me više glupih priča, od mene ste napravili nešto samo vama znano, baš zato što sam ćutao na laži, manipulacije i gluposti, e pa dosta je, od sada samo dokazi crno na belo - poručio je Bane, a onda se ostrvio na Janjuša:

Bane Čolak o kristijanu i janjušu, Foto: Printscreen/ Instagram

- Sitne duše i dalje ne mogu bez mog imena u Zadruzi... Znam kako boli kad moraš da guliš 10 meseci tamo i kad nemaš o čemu drugo da pričaš, nego o nekome ko i nije tamo... Ekipa Filip, takozvani Car, Janjuš i Kristijan... Nadam se da će posle ove Zadruge Janjuš imati napokon da mi vrati pare što sam mu davao u Budvi pre dve godine da se kocka i da plati taksi da se vrati u smeštaj gde je boravio - poručio je besni Čolak.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Nada

22.01.2021 19:23

Beda koja pljuvackom kvasi lice i pravi vestacke suze prica o tome ko laze a ko govori istinu - svi ste vi isti manipulatori, lopovi i lazovi - svi u isti kos !