Milan Janković Čorba
Youtube/Printscren
Milan Janković Čorba

Youtube/Printscren

Milan Janković Čorba, Foto: Youtube/Printscren

Nekolicina zadrugara, do sada je dala svoj sud i mišljenje, a naredni stanar Bele kuće koji je imao priliku da bira jeste Miljana Kulić, međutim, pre samog izbora, Zerina Hećo i Vladimir Tomović su jedno drugom uputili još nekoliko opaski.

Broj jedan Maja Marković, dva Maja Marinković i tri Paula - bila je kratka Miljana.

- Đole, ne diraj mi ribu (misleći na Mariju) - dodao je Čorba.

Majmun sa plavim očima - rekla je Marija.

- Šalim se teta Marija. Ja ću da se osvrnem na kolektiv, pa ću reći nešto za pojedince. Sebični smo, što se hrane tiče. Aleks, pita ima li torta, pojede parče, pa je izgazi. Đole isto, on brsti tortu. Aleks isto tako i batake, ma haos. Pre nekoliko dana, dva praseta sam sklonio, a onda dođe Fran i sve to izvuče, jer voli hrskavo. Dakle, po tom pitanju su sebični, svi, generalno - rekao je Čorba, pa otišao do frižidera i izvukao ostatke hrane.

Ko sme ovo da pomiriše? Ovo je od Božića? - pitao je Čorba, pa nastavio:

- Samo što se ne pojave crvići. Neću sebe da stavim na prvo mesto, jer ja bar nešto radim. To je po meni bezdušno, a sada idemo na pojedince. Bezdušan je onaj ko ne gleda sebe, dela i svoj život, a na osnovu drugih osoba gleda sve da komentariše. Niko Miljanu nije pomenuo, a ona je napravila nešto što niko ne može da shvati. Ona je ovde na prvom mestu, jer je uradila 3 ili 4 puta nešto što retko ko može da prihvati. Jednom može da se istoleriše, ali sve preko, pa ne može baš. Broj dva, Marija Kulić, ona takođe sebi daje za pravo da je domaćica, kada ona zadnjih šest godina živi u vakumu plastike. Ona treba da vaspitava unuka, da čeka muža sa posla. Čuo sam da joj je muž alkoholičar i ostalo. Miljana je jedino bezbedna u rijalitiju, jer ne smete da je pustite na ulicu. Zamislite Mariju i Miljanu negde na slavi, gde ona ode u wc i polomi nekome lavabo, sa si*sama napolju - rekao je Čorba.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

ђура

16.01.2021 20:17

Већи дрипац није ушао у задругу .

Zzz

17.01.2021 00:25

Seljačina,pomislila da je zvezda