Nenad Aleksić Ša
Youtube/Printscreen

- Jedno mi kaže, a kad legne, ponaša se drugačije, ja znam kad ona hoće nešto da isfejkuje, a opet mi kaže da me voli kao Boga - rekao je Ša.
- Ako joj puste snimke sa onog ogledala, iza, neće joj dobro biti! - poručio je Đedović.
- Šta je poenta? - upitao je reper.
- Neće joj dobro biti! Ne znam. Kao da joj je izazov bilo, kunem ti se, ja sam to počeo da zaključujem, kad je dobila, da se nešto okrenula! - objasnio je Marko.
- Reci mi kao drug, šta da radim? Da li da verujem u to? - upitao je Ša.
- Kunem ti se ne znam, ne mogu da ti dam savet, dva posto stvari da se meni desilo kao vama, ja ne bih bio u vezi! Ne znam, posle svega što sam pričao sa njom, mislim da nikada nećete biti zajedno. To je moje mišljenje. Ona je meni pričala da bez Lazara ne može da živi, ja nisam mogao da spavam, nije mi bilo dobro kada je otišla, ja je smirujem, nemoj ovo, nemoj ono, nije mogla više da izdrži sa tim što želi napolje. Ja znam nju, znam zašto ti je rekla, jer je videla da ja nisam potpuno na njenoj strani, ja ne mogu da budem na njenoj strani, ja kada ustanem i pričam nešto, znam zašto pričam! - poručio je Marko.

- Moram da sačekam da izađem, da pa vidimo, moram da sačekam, ja sam sve rizikovao! Moja ljubav je realna i jasna. Kada izađem znaću šta i kako je, to je to! - kukao je reper.
- Vidiš kako se ona ograđuje, kako je kvarna ispala - rekao je Marko.