Tara Simov i Nenad Aleksić Ša
printscreen
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

printscreen

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša , Foto: printscreen

 - Nije očekivala da će joj određivati s kim sme da se druži! Klela se da nije tačno da su se Soraja i Ana bavile prostitucijom i odbrusila mu da ni po koju cenu ne želi da se odrekne dugogodišnjih prijateljica. Nenad je potom zapretio da će je ostaviti ako ga ne posluša - priča izvor iz produkcije Zadruge, a prenosi "Hit Informer".

Soraja i Ana

Printscreen/Instagram

Soraja i Ana , Foto: Printscreen/Instagram

Tara je tad prestala da šapuće i kroz plač rekla da neće da se odrekne prijateljica.

- Ako nemaš poverenja u mene, onda tvoja ljubav nije dovoljno jaka. I ja sam bolesno ljubomorna, ali te ne bih odvajala od drugara! - vikala je Tara, ali Ša nije popuštao.

- Ja sam ti svoje rekao! Neću da dozvolim da neko sutra priča da se devojka Nenada Aleksića Ša smuca sa ološem, pa da se nerviram. Želim da sačuvam reputaciju.

- Reper je vrlo brzo napravio i listu nepoželjnih zadrugarki koju je izneo javno na sastanku u „Zadruzi".

- Smatram da Tara ne treba da se druži s devojkama koje su povezivane sa nemoralnim radnjama. Na primer, sa Sanjom Stanković. Provereno znam da je k**** i da je ima u katalogu prostitutki. Ništa bolje od nje nisu ni Paula Hublin, Rialda Karahasanović, Nataša Radan... Moja devojka mora da bude u društvu finih i smernih osoba!

 Na ovo je odmah skočila Miljana Kulić i ubola repera.

- A da li ti znaš da je Tarina najbolja drugarica Soraja madam? A tek Ana Korać! Ona se bavi prostitucijom! Što joj zameraš zadrugarke, kad se napolju druži sa mnogo gorim ljudima?!

Uprkos svemu, Tara je ostala pri stavu da neće okrenuti leđa prijateljicama.

- I ranije sam se menjala zbog momaka i uvek sam p*******! Više neću to da radim! - kazala je starleta i dodala da je i ona imala mrlje u životu.

- Ni ja nisam bila cvećka!

Ša je, međutim, ostao neumoljiv. - Ne zanima me šta si radila pre mene. Otkad si sa mnom u vezi, moraš da se ponašaš normalno! - zapretio je reper svojoj ljubavnici, prenosi gorepomenuti izvor.

Komentari (1)

Zana

08.04.2021 03:34

A za Sanju je pricao da su prijatelji da se poznaju iz spoljneg sveta, a sada ovo kaze za nju ....?????? Gledam sinoc kako govori da voli Taru , da je plakao zbog nje , da ga nije briga za suprugu Ivanu... Koji je on lazljivo g**no ? A , sto je onda vise puta preskakao ogradu i pokusavao da izadje iz Zadruge ako mu nije stalo do supruge Ivane ? Sve glumi , zarad para. Dno dna !