Olja i Vuk
Joshida Masanori
Olja i Vuk

Joshida Masanori

Olja i Vuk, Foto: Joshida Masanori

Naime, reper je i u rijalitiju svakoga dana svih prethodnih meseci isticao kako jedva čeka da zagrli svoju dragu, koja je u drugom stanju, kao i da uzme u ruke njihovu ćerkicu koja će kroz nekoliko nedelja doći na svet.

Jednom od najperspektivnijih muzičara mlađe generacije, ali i odličnom rijaliti igraču, produkcija Televizije "Pink" omogućila je da poslednje dane pred Oliverin porođaj porodica Gojković provede skupa, ali i da budući tata obezbedi ćerki i majci sve što im je neophodno.

Kako smo saznali, Vuk Mob svakodnevno obilazi radnje sa dečjom opremom, bavi se i opremanjem sobe za bebu, a sa budućom suprugom odlazi i na lekarske preglede kako bi se uverio da je sve u najboljem redu. Paparaco "Alo!" je pre dva dana uslikao buduće roditelje u centru srpske prestonice kako odlaze u jednu privatnu ginekološku ordinaciju na ultrazvuk.

Budući tata je sve vreme držao Olju za ruku, a kada su stigli kod lekara, on je morao da je sačeka ispred ordinacije budući da zbog trenutne epidemiološke situacije nije dozvoljeno da više ljudi bude u zatvorenom prostoru.

Olja i Vuk

J.Monesori

Olja i Vuk, Foto:  Joshida Masanori

Sreću, ponos i zahvalnost nije mogao, a ni želeo da sakrije, pa je svoju voljenu grlio i ljubio i mazio po stomaku i nakon što je napustila ordinaciju i pokazala mu snimke bebe. Ni to što su se nalazili na prometnoj ulici na Bulevaru, ni to što su ih prolaznici zagledali, a fanovi zaustavljali nije ga sprečilo da sa svojom Oljom razmenjuje nežnosti.

Olja i Vuk

J.Monesori

Olja i Vuk, Foto:  Joshida Masanori

Vuk Mob će naredna tri meseca provesti sa verenicom, ali i sa bebom. Nakon toga, on će se vratiti u "Zadrugu".

Ne sumnjamo da će uz svoju porodicu, kao i novog člana koji će im se uskoro pridružiti, napuniti baterije i vratiti se jači nego što je bio ikada pre. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ