Bora Santana
Printscreen
Bora Santana

Printscreen

Bora Santana, Foto: Printscreen

 - Video sam malopre izjavu i sada ću da vam kažem o čemu se radi. Sedeo sam u kafiću s prijateljem i rekao mi je: "Evo, Nadežda mi piše da pošaljem njenom mužu banane za rođendan" i ja kažem: "Daj da joj se javim, da je pitam što me je blokirala" i sada vidim ovo da kaže, jer poštuje svog muža. Ja moram da kažem da je ona or*lno zadovoljavala mog druga Peksa, ti snimci postoje u njegovom telefonu. Ona ga je or*lno zadovoljavala u stanu na Banovom brdu. Zašto izigrava to poštenje? - besan je bio Bora.

- Kao sad to je uradila iz poštovanja prema Tomi. Za Novu godinu kada je bila ja sam joj čestitao i rođenje sina. I ovo što je rekla da su to neke igre Milice i Tome, to mene stvarno ne zanima. Mene je iznerviralo što je ona rekla da je mene blokirala zbog muža, a ovamo deset puta gulila banane. Baš sam se iznervirao. Kog muža ona poštuje, zove mog drugara svaki dan. Lično možemo da dostavimo snimke. Meni on kaže da ga ubija s porukama. Ja sam video juče to kada smo bili na ručku. Ja sam te upoznao s mojim drugarom, kako možeš da tražiš voće od mog druga, a poštuješ muža? - rekao je Bora.

Pročitajte i:

Komentari (2)

zz

27.09.2020 20:45

sta mu dodje karlos santana?

Nada

27.09.2020 21:24

Boro previse si poleteo zbog "Amnezije" ! Ti si jedan u nizu nikogovica koji svoju popularnost zeli ostvariti pa makar preskakao preko leseva . Sto se Milice tice ona je samo zelela pricu a ti s obzirom da si sa Macom bio sta drugo da kazem nego FUJ !