ŠOKIRAO PRIZNANJEM Bio sam sa devet devojaka istovremeno! Janjušu malo ko veruje u ovu priču, a jednu ženu nazvao "kamenjarkom" (FOTO/VIDEO)

Nema pametnija posla nego da se hvali

Marko Janjušević Janjuš
Marko Janjušević Janjuš, Foto: Ata images

Marko Janjušević Janjuš ispričao je zadrugarima o iskustvu sa devojkama lakog morala iz Novog Sada, te kako je izgledao susret sa jednom od njih.

- Ja zovem druga i kažem mu da idemo, ja zauzeo u kafiću centralno mesto. Ta devojka, dopisujemo se, ulazi sada, ja brate, ovaj, čitam poruku, pitaj je gde je, kaže na ulazu je. To je debela neka, nema zube i pola uveta. I ulazi, kaže ,,Ćao". Nema dalje! Blam! Kamenjarke! Drug odmah uzima telefon i izlazi, ja krećem za njim i nikad više se nisam javio! Dno dna, pobegao sam odmah - ispričao je Janjuš i dodao:

- K*rve mi našao, pustile neke šiške, on ih našao, namestio me, a sa ovom drugom pričao totalno drugu priču. On nije pričao za mene, nego se tako nameštali. Ja rekoh beži odavde!

Janjuš
Janjuš, Foto: Printscreen

On je potom naveo da je u jednom trenutku imao čak devet devojaka, a na njegovo priznanje cimeri su ostali šokirani.

- Kad sam išao u taj kafić imao sam uvek četiri, pet devojaka sa kojima sam se viđao. A u Novom Sadu sam u jednom trenutku imao devet devojaka sa kojima sam bio istovremeno u vezi - otkrio je on.

Saznajte OVDE kakav je haos izbio u Beloj kući.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

 • Korisnik: Nada
  13/01/2021 - 15:20
  Otkako mu je Kristijan zavrnuo glavu poceo je da bulazni i prica lovacke price za malu decu ( pa taj sem Ene i Maje) nije video drugu pi..u . Ko ce njega bez para i gaca na guzici a plus onakvog rosavog ?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi