Anabela Atijas
Printscreen/YouTube
Anabela Atijas

Printscreen/YouTube

Anabela Atijas, Foto: Printscreen/YouTube
Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani , Foto: Printscreen

– Sinoć sam saznala za to. Trudna je četiri nedelje. Bez veze mi je da oko toga sada pravimo cirkus, nemojte da me shvatite pogrešno… Ono što sam objavila na Instagramu – uradila sam to da ne bih morala svima ponaosob da objašnjavam. Prerano je praviti bilo kakav cirkus i iznositi detalje, a sto puta sam se javila na telefon od sinoć. Na Instagramu sam napisala ono što je sasvim normalno sada i u ovim okolnostima. Presrećna sam i to je sasvim dovoljno, s obzirom na to da je zaista rani početak. Još nije ni na ultrazvuk otišla. Treba malo pustiti sve, vest je odjeknula, ona je to htela, nije htela da krije… Ništa se specijalno nije promenilo, sinoć smo saznali, a danas svako ima svoje obaveze, ne želimo da preterujemo. Znate i sami da, kao i na svakom početku, treba čovek malo da pusti da to sve ide svojim tokom – izjavila je Anabela, zahvaljujući se na čestitkama.

Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani , Foto: Printscreen

– Dragi moji, sa velikom radošću želim da podelim sa vama vest da ću postati ponosna baka jednom anđelu – poručila je u okviru svojih priča na Instagramu, a njena ćerka tu je objavu prenela na svoj profil, uz emitikon srca.

Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani , Foto: Printscreen

Podsetimo, Luna i Marko u vezi su od januara 2019, a nakon dramatičnog raskida po izlasku iz tadašnje sezone rijalitija, obnovili su vezu pošto su se ponovo sastali u ,,kući pod kamerama”, u prethodnoj ,,Zadruzi”. Veći deo njihove veze odvio se pod reflektorima, a nakon najskorijeg predaha od života u Šimanovcima, Marko je Lunu iznenadio vereničkim prstenom. Nepuna dva meseca od veridbe usledio je i novi povod za slavlje, a to je vest o trudnići.

– Bićemo još bolji roditelji nego što mislite – poručio je on putem svog Instagrama.

Pročitajte još:

Komentari (6)

sanja

19.10.2020 23:24

Njeno "presrecna sam"je za mene jako smesno nakon svega izreceno u Zadruzi 3!Luni si majka i ona ce ti oprostiti ali njenom izabraniku bi trebala javno da se izvinis jer ono sto si ti njima dvoma radila,izgovarala je strasno,strasno za jednu zenu a da ne pricam za jednu majku.

Mina

19.10.2020 23:27

Kada ce ova zena prestati da laprda i da iznosi detalje iz Luninon zivota. Detalje prvo teeba da iznesu roditji a ne baba da se utrpava i daje informacije kao da je ona doktor. Lu a je ispla danas na pregled i ona ce reci ako zeli ali ne tu je Anabela jos ce na kraju otici h zadrugu da prica detalje.

nina

19.10.2020 23:30

"Necu da od toga pravim cirkus"! Cudno jer ti od svega pravis cirkus. Moj savet ti je da cutis i da molis Boga da ti oprosti za sve sto si radila svojoj cerki i Marku a i da ti Marko oprosti. Luna ce ti oprostiti,to je nekako i ocekivano i normalno,majka si joj,ali da zaboravi ,ne verujem!

Beli

19.10.2020 23:33

Cirkus ,,Romale"!!!

Ćetko

20.10.2020 00:16

Anabela tvrdila da Luna ne sme da ima seks i da ostane trudna jer je ozbiljno bolesna ginekološki.

Mirko

20.10.2020 14:07

Vi ste cirkus vec odavno.