Luna, Marko, Anabela
Printscreen
Luna, Marko, Anabela

Printscreen

Luna, Marko, Anabela, Foto: Printscreen

Pevačica je u intervjuu za Kurir televiziju rekla da se nada da će naslednica i zet razumeti kad postanu roditelji zbog čega se tako ponašala, kao i da je htela samo najbolje za svoje dete.

- Očekivala sam da ću postati mlada baka, jer sam i sama rodila dete u 21. godini. Divno se osećam, spremna sam da postanem baba. Puna sam ljubavi, jedva čekam da zagrlim tu bebu. Unuče je, kažu svi, neka nova vrsta ljubavi, ne može da se meri ni sa čim. Neki drugi nivo, ako to uopšte može da postoji posle vašeg deteta, da nekoga volite više, drugačije - počela je Anabela.

Kako nije u dobrim odnosima sa zetom Markom, pevačica je otkrila da li može da se očekuje pomirenje kada stigne beba. Ona je priznala da se kaje što se mešala u vezu svoje ćerke i di-džeja i rekla da to više ne bi radila.

- Od izlaska iz "Zadruge" ne postoji zaista nijedan trenutak koji se tamo dogodio. Iz ovog ugla, to je bio neki moj put da se vratim sebi. Preveliki je pritisak bio. Sada bih možda sve uradila drugačije, manje zainteresovano bih reagovala. Moramo svi da lupimo glavom, da prođemo neke situacije da bismo bili bolji i da bismo umeli da se ponašamo. Da mogu da vratim vreme, ne bih se mešala u vezu. Ja sam u tom momentu mislila da štitim svoju ćerku, da radim za nju najbolje. Sada kad vidim da su oni to prevazišli i da funkcionišu dobro, nije mi drago što sam tako postupala - rekla je Anabela i dodala:

Marko, Luna, Anabela

E-Stock

Marko, Luna, Anabela, Foto: E-Stock

- Oni su na putu da postanu roditelji i nadam se da će razumeti otkud takva potreba da čovek s takvom strašću ima potrebu da se meša svom detetu u život. Valjda to nastaje iz prevelike ljubavi. Nema tu mesta mržnji, nego samo potreba da zaštitiš svoje rođeno misleći da činiš ono najbolje - kaže Anabela.

Na pitanje da li će se pomiriti s Gagijem Đoganijem kada dođe beba, Atijasova kaže da ne zna.

- Ne znam, rano je da pričam, da kažem i da i ne. Sada sam fokusirana samo na to da dobro prođe sve. Svi smo za to da ona što lepše provede trudnoću, da beba dođe na svet, a onda ćemo videti šta će vreme doneti. Ako budem pozvana na svadbu, doći ću - završava Anabela.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Aurora12

22.01.2021 09:26

Navece zlo od zene ikada je ova Bukva! Zasto pisete o njoj??? Takvo zlo se ne radja cesto, a vi joj dajte prostora i stavite joj sto vece fotografije. To govori o vama, kakve ste vi to novine. Ova ulicarka ima neku zaledjinu pa je stalno u novinama!?????????Sve smo videli u Zadruzi 3, a sto je Lunjara ovakva, nije cudo. Kad sam videla kakvo joj je majka zno, ne cudi me bilo sta sto je uradila.