Maja i Ana
Alo.rs
Maja i Ana

Alo.rs

Maja i Ana, Foto: Alo.rs

U prilog tome da Maja stvarno kopira Anu govori i Majin stil odevanja, koji je ove sezone identičan Aninom, a ekipu "Premijere" zanimalo je kako bivša zadrugarka gleda na sva ta poređenja i nju uopšteno.

- Kada je ona ušla, šokirana sam bila... Toliko nekog da kopiraš... Okej da ti je neko idol i to sve, ali da ima kao loše mišljenje, a pritom nema loše mišljenje o meni, već me kao pljuje, a kopira, ne znam... Odvratna mi je sva, iskreno. Uvek mi je bila odvratna, sada mi je još više odvratnija - bez dlake na jeziku je Ana.

Ponašanjem Maje Marinković zaprepašćen je i David - naročito njenim eksplicitnim snimcima seksa u "Zadruzi".

- Sve što je pričala u sezoni 2 i sezoni 3, sad se pokazalo da je sve velika laž što je pričala. Sve je pljuvala, niko joj nije valjalo, a na kraju bila je sa Janjušem, on kaže da ga je varala. Sve devojke imaju seks u toaletu, ali ona... Nijedna devojka, za sve četiri sezone, nije imala takav seks – to je bilo iživljavanje, bojao sam se da će mi pući zvučnik na telefonu.

BONUS VIDEO:

 BONUS VIDEO:

Pročitajte još:

Komentari (2)

Goran

18.01.2021 20:17

Teba moze samo ona i ovakve spodobe i elitne da te kopiraju. Niko normalan sa imalo mozga to ne bi uradio, jer nemas nista sto bi neko nesto lepo naucio o tebi osim da se plastificira, ide po jahtama, spava sa svakim za pare, satove, ogrlice, auta...

Adem

19.01.2021 12:51

Ana ljubomorna žbog Janjusa.