Aleksandra Subotić
Alo.rs
Aleksandra Subotić

Alo.rs

Aleksandra Subotić, Foto: Alo.rs

- Svaka bolesna osoba (jedna ili više njih sa milion lažnih profila) koja ubuduće da za pravo sebi da se raspituje o tome gde je moja beba, traži slike bebe i uznemirava moje bliske prijatelje, čak i babicu i dadilju, biće prijavljena u policiju. Ja ne znam koje su vaše namere, ali čim se time bavite nisu čiste, a ja ću sve da uradim da zaštitim sebe i sebi bližnje - napisala je na Instagramu.

Nakon toga, Aleksandra je podelila niz poruka koje su joj stigle u inboks osobe koja krije lice na profilnoj fotografiji.

- Pozdrav, gospođo. Joco je sladak dečak. Da li je ovo sin Aleksandre Subotić? - piše u poruci, što je rijaliti zvezda ispratila komentarom.

- Koliko je bolesna i ova ruka preko lica, a skoro svaki profil ima ovakvu sliku! - piše Aleksandra.

Aleksandra Subotić

PrntScrn

Aleksandra Subotić, Foto: PrntScrn

- Poštovana damo, da li je ovo sin Aleksandre Subotić, mislim na Jocu? - piše u poruci poslatoj sa drugog Instagram naloga.

Subotićeva je naposletku uspela da otkrije identitet osobe koja joj je slala poruke, te je na svom nalogu objavila fotografiju starije gospođe uz poruku: "Otkriveno je ko je psihopata koja će koliko sutra biti prijavljena u policiji!"

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: