Zorica Marković
Printscreen
Zorica Marković

Printscreen

Zorica Marković, Foto: Printscreen

Zorica Marković pohvalila se kako od svakog rijalitija im po jednu nekretninu, pa poručila "hejterima" da nastave da je mrze, jer joj to samo daje vetar u leđa.

 

Gradim kuću za svoje sinove i unućiće kojima se nadam. Jedna snaja je došla i to dobra, drugu iščekujem. Gledam da ih obezbedim i da imaju dovoljno, a deo planiram i da izdajem", pojasnila je ona.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Većina novca je od rijalitija", priznala je Zorica, koja je u kuću uložila kako novac iz "Farme", pa tako i iz "Zadruge": "Prvi novac je bio od 'Farme' još, i od njega sam kupila stan u Beogradu. Sada gradim kuću", ispričala je pevačica koja je veoma zahvalna Velikom šefu i šefici.

Zorica Marković, Snežana Ilić, svađa

Screenshoot Youtube

Zorica Marković, Foto: Screenshoot Youtube

 

Otkrivamo gde su Matora i Sanja vodile ljubav u "Zadruzi"! Nikada ne biste pogodili na kom mestu! (VIDEO)

AUTOR: J. Ilić DATUM I VREME: 07.10.2019. 13:20 Vešto se skrivale! Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora, Foto: Dejan Briza/Alo! Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora davnih dana su obelodanile svoju vezu u rijalitiju, te nikada nisu želele da kriju simpatije koje su gajile jedna prema drugoj.

 

"Mogu samo da im se još jednom zahvalim što su od svih ljudi odabrali baš mene i da dodam da se dobro dobrim vraća, pa da se njima sve ovo vrati", dodala je ona.

Zorica Marković

printscreen

Zorica Marković, Foto: printscreen

 

BONUS VIDEO:

TAJNI ŠTEK Matora i Sanja otkrile gde su vodile ljubav u rijalitiju, nikada ne biste pogodili!

 

Komentari (1)

milovan

07.10.2019 18:19

Ona gradi njima kuce.!! A sta ce oni onda raditi u zivotu??? E tako se prave od dece bi.ange i neradnici. Mamace,bakace itd.