Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola, Siniša Kulić
Printscreen
Lazar Čolić Zola

Screenshot Dailymotion

 Foto: Screenshot Dailymotion

U toku danas su se u izolaciji izdvojili Nataša Radan i Lazar Čolić Zola koji su ujedno izabrani za ovonedeljne potrčke.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon što je Zola gledao Nataši u šolju, on joj se poverio kakav je pakao prošao sa svojom bivšom devojkom Miljanom Kulić dok su bili van rijalitija i istakao da ne može da joj pređe preko nasrtaja koji se dogodio u subotu veče.

- Otišli smo dole kod nje u Niš. Haos je bio. Bilo je, naravno, i lepih trenutaka, ali bilo je i onih loših. Polila me je pet puta i pljunula me dva puta. Ja sam preko svega toga prešao i sad ovo opet. Ja sam tad raskinuo sa njom, dva i po meseca nismo pričali. Onda smo stupili u kontakt, dopisivali se, moje stvari su bile kod nje. Ona dođe kod mene i eto tako. Ona mi se zaklela da neće biti agresivna. Baš mnogo mogu da tolerišem, ali ovo. Znam da ona mene voli, ali to nije dovoljno - pričao je Zola. 

Nataši ga je sve vreme pomno slušala. 

NAJČITANIJE VESTI:

 BONUS VIDEO:

Evo ko je novi dečko Milice Todorović

 

Komentari (1)

Maki

12.11.2019 19:46

Ovo sa zaklinjanjem i kletvama je smešno, tužno, jadno i primitivno... To rade samo prosti i neobrazovani ljudi. Kakve kletve crne, reč je reč za čoveka. A dela govore više od reči.