KONAČNO SE OGLASIO POSLE SILNIH OPTUŽBI Zola objavio dokument iz suda koji tereti Miljanu Kulić za teško nasilje! (FOTO)

Pozvan da bude svedok

Mmiljana  Zola
Foto: Printscreen/Alo.rs

Miljana Kulić istakla je u jednoj od svojih iskrenih ispovesti da je bivši zadrugar Nikola Orozović dao Zoli novac, kako bi mogao da se vrati svojoj kući u rodnu Bosnu. Ovo je potvrdio i on sam putem društvene mreže Instagram, na šta mu je Oroz poručio - da je uvek tu za njega.

Međutim, Zola je u svojoj objavi nakon burnog raskida poručio kako je "ovo sve što će reći za početak", i nije se osvrtao na Miljanine i Marijine oštre reči akonto njihovog odnosa, tokom kojeg se prema njenim rečima - Miksi ugojila oko 40 kilograma, vodeći prilično nezdrav život.

"I jedini čovek koji mi je dao bilo kakav novac da bih se prebacio za Bosnu i otišao kući je Nikola Orozović. Ako ima bilo ko drugi da mi je dao nešto neka mi se javi slobodno ili neka se javno oglasi. Toliko od mene za početak", poručio je Zola na pomenutoj društvenoj mreži, na šta mu je Oroz odgovorio: "Uvek, Zorulja".

Insta
Foto: Instagram/Printscreen

Ali to nije sve! Zola se takođe obratio publici sledećom objavom:

Insta
Foto: Instagram/Printscreen

Zola je potom objavio dokument na osnovu kojeg se može videti da je svedok u krivičnom postupku koji se vodi protiv Miljane Kulić, koja se tereti za krivično delo "nasilje u porodici". 

Insta
Foto: Instagram/Printscreen

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi