Zoran Šumadinac, Jelena Marjanović
Alo!
Zoki Šumadinac

Alo/ Jošida Manasori

Zoki Šumadinac, Foto: Alo/ Jošida Manasori

Osim što, kako Zoki Šumadinac kaže, ima posebne sposobnosti, on je isticao i da može da pošalje svoju energiju na drugi kontinent.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Zokijeva taša Jakovljević prvi put oglasila i ispričala Zokijevu životnu priču i šokirala tvrdnjama da Zoki poseduje veće vidovnjačke moći od Zorana Marjanovića.

Kolike su Zokijeve natprirodne sposobnosti?

- Zokijeve moći su ogromne, ja sam se u to uverila, a i mnogi ljudi. Kada bih poredila s nekim čije su sposobnosti poznate javnosti, ima veće moći od Zorana Marjanovića. Zoki će razrešiti misteriju ubistva one jadne žene Jelene, on već oseća mnogo toga, ali ne želi da govori o tome dok ne bude siguran. Kad progovori, Zoranova priča pašće u vodu.

Jelena Marjanović

Privatna arhiva

Jelena Marjanović, Foto: Privatna arhiva

Zbog čega je Zoki pao u komu?

- On je dugo od nas krio šta mu se desilo. Sećam se, imao je neku hiruršku intervenciju koju je krio, mi čak nismo ni znali da je operisan. Nakon operacije stanje se zakomplikovalo i pao je u komu. Posle toga smo videli da je bio drugačiji.

U kom smislu drugačiji, kako se ponašao?

- Ćutao je, mi mu nešto pričamo, a on gleda u jednu tačku, zamisli se, odluta. Hteli smo da ga šaljemo psihologu, ali nas je ubedivao da je OK.

Kada su javljaju vizije?

- Konkretno, posle treće kome. Posle prve bio je još jednom u komi i meni je tada otkrio da mu javljaju neke stvari, ali da to ne sme da kaže mami zbog njenog stanja. Majka nam je srčani bolesnik i plašio se da će joj pogoršati stanje.

Zoki Šumadinac

Alo/ Jošida Masanori

Zoki Šumadinac, Foto: Alo/ Jošida Masanori

Na koji način vas je uverio da ima natprirodnu moć?

- Ni dan-danas nam nije rekao da može da predvidi stvari, ali nam je delima potvrdio. Sprečio je velike tragedije u porodici.

Kakve tragedije?

- Konkretno nas je upozoravao da nešto ne radimo. Govorio je da ne idemo na neko mesto, a i spostavilo se posle da je tamo bila neka nesreća. Majku je upozoravao na zdravstvene probleme, izbegla je zahvaljujući njemu srčani udar.

Kako su to njegovo stanje prihvatili njegova bivša supruga i sin?

- Ona veruje, sin ima 13 godina i još nije svestan. Zna da tata nešto može, ali ne zna tačno šta.

Kako komšije gledaju na taj njegov dar?

- Zavisi kako ko. Ima komšija koje ga obožavaju, a ima i komšija koje su ljubomorne i ne vole ga zbog toga. Znate kakvi su ljudi, čim nešto napravite, odmah vas mrze. Jedan ga je pljuvao po novinama, ali to ništa nije tačno. Čista ljubomora. Većina ga voli i veruje u njegove moći.

Zoki Šumadinac

V. Đorđević/Alo!

Zoki Šumadinac, Foto: V. Đorđević/Alo!

Da li je ikada naplatio svoje usluge nekome?

- Znate kako, on uzima pare, ali to je nešto mizerno. Nije se obogatio od svojih vizija. Uzme, eto, čisto da se kaže da je uzeo.

Kako gledate na to što je postao pevač i ušao u estradne vode?

- Jaoj, pa to je sam želeo. I opet zahvaljujući svojim moćima je uspeo! Vizija mu je rekla da snimi pesmu i da će biti hit, i to je i učinio. Sad ga, eto, vijaju i žene sa estrade. Zovu ga pevačice, zove ga ceo svet. Kao što je opevao u svojoj pesmi.

Zoran Šumadinac, koji je za veoma kratko postao Jutjub senzacija, rekao je imao tri kliničke smrti i tako dobio moći kojima "leči" ljude.

Otkriveno koliko zarađuje Zoran Šumadinac, zanemećete kada čujete koliko uzima novca za samo jedan nastup!

AUTOR: Alo.rs/B.Z. DATUM I VREME: 03.04.2019. 11:35 - 03.04.2019. 11:40 U proteklom periodu postao velika atrakcija. Zoran Šumadinac, Foto: Screenshoot Youtube Zoran Šumadinac je sinoć bio gost na žurki u "Zadruzi", a zadrugarka Zlata Đurković je bila zaprepašćena kada je čula kako on peva.

"Tri puta sam jednostavno napustio telo i otišao u drugu dimenziju. Mnogi to povezuju po mojoj nekoj logici, ono što sam ja video nije to, nego smo mi paralelni svetovi i naš svet je paralelni svet i osećamo povremeno, krajičkom oka, da li je neko drag tu", rekao je Šumadinac.

Pogledajte BONUS video:

Zoki Šumadinac spreman na sve za honorar!