Zoki Šumadinac
printscreen
Zoki Šumadinac

printscreen

Zoki Šumadinac, Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Vlasnik hita "Autotjun" je početkom ovog meseca iz rijalitija "Zadruga" prevezen u bolnicu zbog zdravstvenih problema i stezanja u grudima koje je postajalo sve nepodnošljivije. Lekari su odmah ustanovili da je Šumadincu zbog problema sa srcem, koje ima već godinama, neophodna ugradnja pejsmejkera, pa su blagovremeno i obavili pripremu, a potom i sam zahvat. Tek što se pribrao od operacije i malo oporavio, Zoki Šumadinac za Srpski telegraf kaže da je srećan što je pobedio bolest i što je došao u ruke najboljim lekarima.

"Hvala dragom bogu što sam bio u rukama tako sjajnih doktora koji su brzo reagovali nakon što su me ljudi iz najbolje produkcije na svetu dovezli. To su moji prijatelji za ceo život i svima ću im biti večno zahvalan. Sada imam pejsmejker i oporavljam se lagano. Imao sam prvu kontrolu, a ovih dana mi je i druga. U stalnom sam kontaktu sa produkcijom i već razgovaramo o mom povratku u "Zadrugu"", rekao je Zoki u telefonskom razgovoru za naš list. Novokomponovani pevač je dalje ispričao da jedva čeka signal za ulazak i da je spreman da pravi šou.

Zoki Šumadinac

V. Đorđević/Alo!

 Foto: V. Đorđević/Alo!

"Mnogo želim da uđem tamo. Jedva čekam da mi kažu da smem. Nemam taktiku, ali sam spreman da se šalim i pravim šou, kao i uvek, gde god se pojavim", zaključuje Zoki.

U porodičnom domu Šumadinac se u toku oporavka druži sa svojim jedincem tinejdžerom Ivanom, dok mu majka i sestra ugađaju i oporavak čine lepšim.

"Moja porodica, mala ali skladna i odabrana, bila se mnogo zabrinula za mene kad su videli da me vode iz rijalitija. Kad su stigli u Beograd, ja sam već bio operisan, budući da su mi lekari po prijemu tražili pristanak za operaciju. Kod kuće mi je lepo, paze me i maze, al' ja želim nazad u rijaliti čim kažu lekari da mogu. Nema igranja sa zdravljem, toga sam svestan", kaže Zoki Šumadinac.

BONUS VIDEO

Insta provokator: Teodora Džehverović se udaje!