Dragana Mitar i Edis Fetić
Foto: YouTube/printscreen
Edo Fetić

YouTube/printscreen

Edo Fetić, Foto: YouTube/printscreen

Zadrugar Edis Edo Fetić, oženjeni biznismen iz Novog Pazara i otac troje dece, šokirao je svoje cimere kada je priznao da mu je najsrećniji dan u životu bio onaj kada je upoznao ljubavnicu Draganu Mitar.

Edo Dolovac, Fetićev najbolji prijatelj, u razgovoru za „Alo!“ kaže da je kao i da je ubeđen da će se Novopazarac nakon svega vratiti supruzi Zilhi i njihovoj deci.

- Zilha, koliko znam, nije podnela papire za razvod, mada o toj temi ne razgovaramo. Nekad se naljuti, pa mu onda oprosti... Ona jednog trenutka misli ovako, sledećeg onako... Sve je to normalno, ipak je ona majka njegove dece i dugo su zajedno - kaže Dolovac i otkriva da li će se Edova supruga useliti u „belu kuću“.

- Zilha nije potpisala ugovor kako se spekulisalo u medijima. Ko bi ušao na njenom mestu? Ona je brižna majka i odgovorna žena, radi ozbiljan posao i nije joj mesto tamo - kaže on. Dolovac objašnjava da je Edova i dalje zakonita supruga zabranila deci da gledaju oca u rijalitiju.

- Edova deca imaju deset, osam i sedam godina. Ne gledaju „Zadrugu“ jer im to nije dozvoljeno i majka se maksimalno trudi da ih izoluje od svega. Na mobilnim telefonima im je zaključala „jutjub“. Rekla im je da je tata otišao da se takmiči i da ga oni čekaju da se vrati. Vikendom su kod njegovih roditelja i svi se maksimalno trude da deca ne osete ništa od ovoga što se dešava - kaže Edo Dolovac i dodaje da je siguran da njegovom prijatelju deca veoma nedostaju.

Zilha

Printscreen/instagram

Zilha, Foto: Printscreen/instagram

- On je veoma vezan za njih, kako god to drugima izgledalo. Često ih pominje bio i je slomljen što nije mogao da ih čuje, a zbog njih je pristao na video-poziv. Znam da mu je teško, znam da se kaje i znam da mu je jasno da je priča s Draganom osuđena na propast. Jedva čekam da izađe pa da stvari postavi na svoje mesto - kaže Dolovac i dodaje da mu je teško da razume ponašanje svog prijatelja.

- Verujte da nikome nije jasno Edovo ponašanje, ni onima koji ga ne poznaju, ni nama koji se s njim družimo. Ja sam njegov najbolji prijatelj već 25 godina. Igrali smo zajedno tenis, putovali svuda po svetu na turnire, porodično se družimo i idemo zajedno na letovanja i zimovanja, žene nam se druže... Ako vam ja kažem da mi njegovo ponašanje nije jasno, šta onda da kažu ovi koji ga ne poznaju lično - iskren je Dolovac u razgovoru za „Alo!“.

Edo i Dragana

YouTube/printscreen

Edo i Dragana, Foto: YouTube/printscreen