Edo, Dragana, Zilha
Screenshot
Edo, Dragana, Zilha

Screenshot

Foto: Screenshot

Iako ne želi da se oglašava u medijima, supruga Edisa Fetića i te kako intrigira na Instagramu. Naime, čim je Vladimir Tomović diskvalifikovan iz rijalitija, Zilha ga je zapratila, međutim, kada je shvatila da su to pratioci počeli da šire i da će se to saznati i pojaviti u medijima, ona ga je otpratila. Zilha navodno ima plan kojim želi da se osveti Dragani Mitar koja joj je otela muža i uništila porodicu.

Zilha

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

"Zilha mudro ćuti i tek ponekad objavi neki citat na Instgramu kojim jasno svima stavlja do zanja da je i te kako povređena i razočarana u muža koji je javno vara i ne brine nimalo o njenim emocijama." - započinje izvor i dodaje:

"Zato je rešila da se Dragani osveti za sve! Poverila se bliskim prijateljima da će kako zna i ume da zavede Vladimira Tomovića, već je to htela da učini preko Instagrama, ali ga je ipak otpratila da ne bude sve providno. Uglavnom, ona je s njim uspostavila, navodno, komununikaciju, a ide ka tome da ga osvoji i da se na taj način osveti Dragani, ali i Edu, koji, iako mudro ćuti, u sebi se jede, budući da se Dragana javno vaćarila sa Tomovićem i umalo nije pala na njega. To je za Eda užasno poniženje jer on sebe smatra alfa mužijakom koji ima svoj harem, a ženama ne dozvoljava da ga varaju." - objašnjava izvor i dodaje:

"Zilha je i Pavla Jovanovića zapratila, to je takođe Draganin bivši, tako da sigurno razrađuje taktiku da se svima osveti" - završava izvor, a Pavle potvrđuje:

"Da, istina je da me je Zilha prva zapratila. Ne znamo se lično, ali smo komunicirali preko poruka." - rekao je Pavle, ali nije želeo da otkrije o čemu su pričali.

Zilha

Instagram/Printscreen

Zilha, Foto: Instagram/Printscreen