Zadruga
Screenshot Dailymotion
Zadruga

Screenshot Dailymotion

Zadruga, Foto: Screenshot Dailymotion

U "Zadruzi" je sinoć došlo do oštrog okršaja između devojke Baneta Čolaka, Ermine Pašović i pevačice Ivane Krunić, a razlog za Erminin bes bilo je Ivanino izlaganje o njoj.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Ermina je pratila Baneta napolju, bila je veliki Banetov fan. Moje mišljenje je da je svim silama želela da uđe ovde. Sve je ispalo onako kako su mi pričali o Banetu, moja je greška što nisam poslušala. Ispala sam glupa i samo ću to prokomentarisati. Ako su mislili da prave priču iz prvog rijalitija sa mnom, grdno su se prevarili - tvrdila je pevačica.

Ermina se smesta razjarila i skočila ka Ivani, a malo je falilo da preko stola fizički nasrne na zadrugarku. Nju su zaustavljali zadrugari, uletelo je i obezbeđenje, a Ermina je pretila Ivani i žestoko je vređala.

- Da sam želela da uđem, ušla bih već u prvoj sezoni! Veruj mi da ćeš biti sama napolju, k*rvo jedna! A šta je bilo sa Vladimirom Tomovićem, kada mu je rekla da je veći manipulator od njega, ali da će tek vremenom to shvatiti... Rekla je Dragani da će se igrati sa Banetom... - tvrdila je Ermina, a onda je odreagovala Miljana Kulić:

Zadruga

Screenshot Dailymotion

Zadruga, Foto: Screenshot Dailymotion

- Zvezda je rođena! Ovako se ponaša pravi rijaliti igrač! Veliki potencijal, svaka čast, Ermina! - zaključila je Kulićeva.

Nakon što je Ermina ponovila da se njen stric poznaje sa Čedom Čvorkom iz grupe "Luna" sa kojim je Ivana dugo sarađivala, sve je zanimalo kada planira da iznese frapantne informacije koje poseduje o Krunićevoj.

Zadruga

Screenshot Dailymotion

Zadruga, Foto: Screenshot Dailymotion

- Još uvek neću iznositi te informacije, ali verujte mi, kada dođe vreme za to, sa punom puškom ću pucati u nju! Ona je ovde pod ručnom! Ona je odrasla na blokovima, ima divne roditelje, ali je ona izrod - govorila je Banetova devojka.

kako je izgledala ova dramatična situacija, pogledajte u video-prilogu:

Pogledajte BONUS video:

Aleksandra Subotić progovorila o veri, silikonima i sadašnjem dečku!

Komentari (2)

juju

28.10.2019 08:27

ova pre lici na Banetovu mamu a ne na devojku, jadan Bane sta sve mora da trpi zbog novca,jel ova platila da udje u parove

Biljka

28.10.2019 09:24

Ova,nazovi Banetova devojka je zlo.Žena sa prošlošću, nevaspitana, bezobrazna,ružna,agrezivna.Ološ.Bane glumi nekog dasu, a ko je on uopšte? Pa ko bi i bio sa njim osim žena raspuštenica koje sem dugog jezika ne poseduju ništa više.