Marija i Miljana Kulić
YouTube/printscreen
Marija i Miljana Kulić

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Miljana Kulić i Ermina Pašović su ležale na krevetu, a Miljana je imala potrebu da joj se takoreći ispovedi i otkrije detalje koje možda mnogi nisu znali.

Miljana je pričala o svojim strahovima, napadima panike, ali je otkrila i da je imala jednu zastrašujuću situaciju sa Željkom, kada je mališa mogao i da se uguši.

Zadruga

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Ja otkad sam rodila Željka, moj život je u strahovima. Ja sam napolju plaćala dadilje da samo budu pored mene, dok je mama bila u rijalitiju, da ne budem sama s njim, jer me strah da se ne zadavi. Jednom kad sam ga dojila, više mi je mleka išlo, on je počeo da se davi, zacrveneo se. Ja u tom momentu od straha, ne mogu da odreagujem, uplašim se, izgubim se i zato je bila žena tu. Znaš kad nekom pričaš non stop da je bolestan. Rešila sam da pijem lekove konstantno. Pila je Luna... Hoću da izlečim napade panike. Kad ti stalno neko priča bolestan si, nisi dobra majka, počneš da veruješ u to - rekla je Miljana.

Evo šta je još otkrila:

 

Komentari (1)

JA*

06.03.2020 10:44

Neka je dete zivo i zdravo , ali ona je skolski primer osobe koja NE BI SMELA da ima dete !!!! Pitam se u sta ce taj malisa izrasti uz takvu majku .....?