Rijaliti Zadruga logo
Promo
Rijaliti Zadruga logo

Promo

Rijaliti Zadruga logo, Foto: Promo

Povodom prevara na društvenim mrežama i osoba koje su na Instagramu i Fejsbuku sa lažnih profila ''Zadruge'' pisali anonimnim ljudima, predstavljajući se kao Veliki šef i obećavali učešće u trećoj sezoni najgledanijeg rijalitija na našim prostorima biće podnete prijave nadležnim organima.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Naime, sa lažnih profila od anonimnih ljudi tražilo se da obavljaju različite zadatke, kao i da svaki snime i pošalju na isti lažni profil, nakon čega im je obećavano učešće u ''Zadruzi 3''.

Glavna ZVEZDA Zadruge 3 biće upravo OVA folk pevačica! (FOTO)

AUTOR: Informer/A.K. DATUM I VREME: 01.07.2019. 07:58 - 08.08.2019. 10:07 Nju niko nije očekivao. Tanja Savić, Foto: Printscreen Pevačica Tanja Savić ulazi u "Zadrugu 3" koja počinje 6. septembra na Pinku! Folk zvezda prihvatila je primamljivu ponudu Željka Mitrovića, a ostalo je da se dogovore oko još nekih sitnica.

 

Ovim povodom TV Pink se obraća zvaničnim saopštenjem koje prenosimo u celosti.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic) on Aug 8, 2019 at 1:16pm PDT

 

 

 

- Došlo je do brojnih zloupotreba od strane nepoznatih osoba koje su se sa lažnih profila na Instagramu i na Fejsbuku predstavljele kao ''Veliki šef'' i ljudima obećavale učešće u ''Zadruzi 3''. Televizija Pink se ovim putem ograđuje od ovakvih postupaka pojedinca i oštro ih osuđuje i svi lažni profili koji se bave ovom vrstom prevara biće prijavljeni nadležnim organima. Jedini način da neko ko je anoniman uđe u ''Zadrugu 3'' jeste da zaprati jedini zvanični profil Željka Mitrovića koji je verifikovan - zeljkomitrovic, a potom pošalju mail sa svojom biografijom i fotografijom na mail adresu zadruga@pink.co.rs - navodi se u zvaničnom saopštenju TV Pink povodom ovih nemilih događaja.

 

Izgled Zadruge

Promo

Izgled Zadruge, Foto: Promo

Pogledajte BONUS video:

Nadežda Biljić progovorila o Mikiju Đuričiću, ali i o ulasku u Zadrugu 3!