Svetlana Ceca Kitić
Printscreen
Svetlana Ceca Kitić

Printscreen

Foto: Printscreen

Nekadašnja vrsna rukometašica Svetlana Ceca Kitić ušla je u rijaliti "Zadruga 3" iako je niko nije očekivao u takvom televizijskom formatu. Ona je sve vreme tiha i smirena, ali sinoć je tokom svađe sa Miljanom Kulić pokazala da i te kako zna i da se brani.

PROČITAJTE JOŠ:

Ceca je ovom prilikom skrenula pažnju na sebe, a retko ko zna kroz kakvu torturu je naša uspešna sportiskinja prošla.

Naime, ona je godinama trpela fizičko i psihičko nasilje od svog bivšeg supruga, i tek kada je došlo do poslednjeg odlučila je da progovori o svemu, ali i da ga napusti.

"Žena mora pre svega da bude finansijski samostalna u odnosu na svog muža. Mnoge od tih žena nemaju posao, čak nemaju ni školu. Ja se od svoje šesnaeste godine izdržavam od rukometa i nikada nisam zavisila od nekoga. Ipak, nekada vas zadržavaju neke druge stvari kao što su deca, ili patrijarhalno vaspitanje i želja da sačuvate porodicu. Ja sam sa svojim tadašnjim mužem nasilnikom u jednom momentu došla do te tačke da sam mu rekla: "Ubij me, jer ja ovako više neću da živim"", rekla je Ceca Dašić Kitić.

Ceca Kitić

printscreen

Foto: printscreen

Ona i poslednjih godina ima problema koji njen život čine sve težim, pa ne čudi što se odlučila za rijaliti.

"Ja sam obećala da neću da se sekiram, ali je to jače od mene. Prvih dana mi je bilo najgore, plakala sam krijući se od dece. Meni ne treba ničija milost. Sad Mara (ćerka) kaže da će ona prodati bubreg da reši stvar. To joj, naravno, neću dozvoliti ni u ludilu. Niti mi pada na pamet da se ubijam", rekla je Ceca u aprilu 2018. godine za magazin "Glorija".

BONUS VIDEO:

"IMAO SAM OZBILJNE POSLEDICE" Ivan Gavrilović otkrio detalje veze sa Marijom Milošević!

 

Komentari (2)

luka

01.10.2019 20:13

Ne valja kad je covek alav, bahat i nesit kao doticna gospodja, njoj nikada nije dosta, potrosila bi boga oca i stalno bi kukala kako je zrtva.

Jelena

01.10.2019 22:09

Svetlana Crca Kitiic trebalo je da bude predstavljena ne samo kao rukometasica,vec i kao bivsa repreaentativka sfrJudoslavije i ucesnica na Olimpijskim igrama u Moskvi i po drugi put na Olimpijskin igrama U Los Andjelesu.