Novo jutro, Veljko Ražnatović
Printscreen
Tara Simov

Screenshoot Instagram

Tara Simov, Foto: Screenshoot Instagram

Manekenka Tara Simov jedno vreme je bila noćna mora sina Cece Ražnatović, sada uspešnog boksera Veljka Ražnatovića, koji se ženi u nedelju.

Skandalozna rijaliti-učesnicaje pre tri i po godine bila ludo zaljubljena u Veljka i činila je sve da mu se približi i da ga osvoji. Tarina bliska drugarica kaže da je Cecin naslednik ostao imun na sve pokušaje lepe Beograđanke jer mu se ne dopada Tarino ponašanje, a i u to vreme je bio zauzet jer je bio u ljubavnoj vezi sa Mašom Terzić, ćerkom Zvezdana Terzića, koju je Simovljeva kasnije počela i da kopira.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Tara je više od pola godine bila opsednuta Veljkom Ražnatovićem jer je bila nenormalno zaljubljena u njega. Pratila ga je i bila u stanju satima da čeka ispred njegove kuće ili klubova, gde bi se, kad on naiđe, slučajno našla ispred njega i razmenila par reči sa njim. To bije učinilo neopisivo srećnom. Nas nekoliko je znalo da joj je mnogo stalo do Veljka, pa smo joj ponekad pravile društvo dok ga je jurila", otkriva Tarina drugarica.

Veljko Ražnatović

E stock

Veljko Ražnatović, Foto: E stock

Osim što je u višemesečnu jurnjavu za mladim Ražnatovićem uključila i drugarice, Tara je stalno kupovala nove kartice za mobilni u pokušaju da stupi u kontakt sa Cecinim sinom.

NAJČITANIJE VESTI IZ ZADRUGE:

 

"Zvala gaje sa 100 brojeva i skrivala identifikaciju, a uz to mu je slala poruke sa društvenih mreža i SMS poruke. Ni za pola tih poruka Veljko sigurno nije znao da mu ih je Tara poslala, ali je znao da je luda i da ga želi. Veljko i mi imamo neke zajedničke drugove, pa se i preko njih Tara raspitivala o njegovom kretanju. Pratila ga je na društvenim mrežama i ludela kad ga vidi sa Mašom na fotografijama ili po novinama. Teško je podnosila što je bio srećan sa Mašom. Odahnulaje kad su raskinuli on i Maša, ali je on brzo našao novu devojku i onda je šizela i od nje", ispričalaje bliska drugarica učesnice "Zadruge".

Tara Simov

PrintScreen/YouTube

Tara Simov, Foto: PrintScreen/YouTube

 

Suprug Saške Karan posle incidenta: Marija je htela da je oslepi, sipala je ulje i so u oči! Psiholog je Kulićevoj otkrio dijagnozu!

AUTOR: Sonja Andrić DATUM I VREME: 19.11.2019. 15:15 Haos! Saška Karan, Marija Kulić, Foto: Printscreen Naime, svađa koju su počeli Marija i Marko Đedović nastavile su Saška i Miljana Kulić, ali je najdeblji kraj izvukla Karanova kojoj je Marija sipala ulje u oči.

 

Veljko je vrlo brzo primetio Tarine simpatije, kao i da ona pokušava da mu se približi. Na početku ga je to zabavljalo, ali je brzo počelo da mu smeta jer nije gajio simpatije prema Tari. Naprotiv, Simovljeva je bila samo jedna od njegovih nebrojenih obožavateljki i njenoj opsesiji nije pridavao poseban značaj, a nije želeo daje vređa i da bude nekulturan, budući da je naučen da veoma poštuje ženski rod.

BONUS VIDEO:

Kija i Luna se srele na istoj proslavi!