zadruga
printscreen
zadruga

printscreen

zadruga, Foto: printscreen

Veliki Šef je danas poslao novac i pismo o raspodeli ovonedeljnog budžeta.

Lepi Mića je Vladimiru Tomoviću i Marku Janjuševiću Janjušu dao najmanje novca, što ih je pogodilo pa su krenuli da se bune.

PROČITAJTE JOŠ:

Vladimir je krenuo da viče, a Janjuš mu se pridružio, tako da su njih dvojica uporedo dobacivali i raspravljali se sa Lepim Mićom.

- Ti si mene kao prijatelj naterao da molim - vikao je Tomović.

Lepi Mića je nastavio da testira zadrugare, pa je nekima sa kojima je u boljim odnosima dao 2.000, dok je nekima sa kojima nije dao 4.000 dinara, što je zbunilo mnoge zadrugare.

Finalna raspodela izgleda ovako.

Zadruga 3, zadrugari

Screenshot Dailymotion

Zadruga 3, zadrugari , Foto: Screenshot Dailymotion

2.000 dinara su dobili:

Vladimir Adžić, Vladimir Tomović, Mirko Gavrić, Marko Janjušević Janjuš, Bora Santana, Bane Čolak, Tara Simov, Rade Lazić, Milica Dugalić, Suzana Ćubela, Natalija Ibraimov, Ivana Šopić, Jelena Pešić, Nikola Orozović, Monja Milenković, Dražen Bakić, Gagi Đogani, Stefan Kandić.

4.000 dinara su dobili:

Miljana Kulić, Marija Kulić, Lepi Mića, Vesko Đukić, Ivan Gavrilović, Dalila Dragojević, Dejan Dragojević, Mina Vrbaški, Stefan Karić, Jelena Krunić, Marko Đedović, Nina Babić, Iva Grgurić.

Njih dve hoće da izađu iz Zadruge! Svi ih mole da to ne rade! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 15.09.2019. 20:45 - 15.09.2019. 20:50 Drama! Zadruga, Foto: printscreen Dragana Simonov i Nataša Radan su sedele sa Zokijem Šumadincem i pričale o tome kako žele da idu kući. "NJOJ TREBA OZBILJAN MUŠKARAC, NE ŠALABAJZER"! Marija poludela zbog Miljane! Videla je kako plače pa osula paljbu po Zoli!

 

BONUS VIDEO:

Vladimir Tomović ne ulazi sam u Zadrugu 3! Neko poseban će mu praviti društvo!