Zadruga, zadrugari
Screenshot Youtube
Mateja Matijević

Printscreen/Youtube

Mateja Matijević, Foto: Printscreen/Youtube

Učesnik treće sezone rijalitija Zadruga, Mateja Matijević, završio je na saslušanju u policijskoj stanivi u Beogradu, kada ga je devojka, sa kojom se zabavljao tek nekoliko dana, prijavila za nasilničko ponašanje.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Mateju je sa devojkom upoznao zajednički prijatelj i očigledno je bilo da mu se dopala na prvi pogled, jer su imali dosta zajedničkih interesovanja.

Matejina nova devojka nije volela alkohol, pa ga je savetovala da i on prestane da pije, nego da se posveti treniranju i sebi, na šta joj je Matijević rekao da on nije alkoholičar i da voli da popije samo kada izađe u provod sa prijateljima.

Mateja Matijević

Alo.rs

Mateja Matijević, Foto: Alo.rs

 

Poznanik zadrugara je onda ispričao situaciju, kada je Mateja pozvao svoju devojku da izađu zajedno, gde je rezervisao separe i častio svoje društvo sa više flaša žestokog pića.

Nakon nekog vremena, počeo je da se raspravlja sa devojkom oko gluposti, ali niko nije reagovao, a kada je pokušao da je spreči da ode kući, Matejina devojka mu je lupila šamar, na šta je on mahinalno uzvratio, te je ona pozvala policiju.

Mateja Matijević

Screenshot Youtube

Mateja Matijević , Foto: Screenshot Youtube

U policijskoj stanici se branio da je udarac bio u samoodbrani, što je i prihvaćeno, jer devojka nije imala vidljive povrede, pa su ga pustili kući posle privremenog pritvora, piše Srpski Telegraf.

Mteja je i u Zadruzi u više navrata rekao da mu neretko "popuste kočnice" i da ima problem sa agresivnim ponašanjem, a to se može potvrditi i iz svađe sa Tarom Simov.

Večeras će se oni pojaviti na kapiji Zadruge?! Miljani neće biti dobro kada ih bude videla!

AUTOR: G. Todorović DATUM I VREME: 30.09.2019. 20:35 Ludilo! Lazar Čolić Zola, Foto: Printscreen Lazar Čolić Zola je juče posetio trudnu Miljanu Kulić u rijalitiju "Zadruga 3". Njih dvoje su pričali o detetu, ali su i imali se*s pred kamerama.

Pogledajte BONUS video:

"IMAO SAM OZBILJNE POSLEDICE" Ivan Gavrilović otkrio detalje veze sa Marijom Milošević!