Mlađan Jovanović
Nenad Vujanović
Mlađan Jovanović

Nenad Vujanović

Mlađan Jovanović, Foto: Nenad Vujanović

Zadrugar Mlađan Jovanović pretukao je cimera Boru Santanu u ranim jutarnjim časovima, a od siline udaraca koje mu je zadao polomio je čak tri prsta na desnoj ruci, saznaje „Alo!“.

Naš paparaco uslikao je Jovanovića s gipsom posle nekoliko sati provedenih na Vojnomedicinskoj akademiji, a sudeći po njegovom izrazu lica, on trpi velike bolove.

Da je povreda ozbiljna, potvrđuje i naš izvor koji ističe da postoji velika mogućnost da će Mlađen morati na operaciju.

- Mlađen je na VMA stigao sa Hitne oko devet ujutru. Zbog ozbiljnosti povrede prebačen je kod jednog od boljih stručnjaka. Tu je potvrđeno da je teško povredio čak tri prsta i da će tokom narednog pregleda biti odlučeno da li će moći da ih povežu operacijom - kaže izvor i navodi da će tokom dve nedelje zadrugar ponovo biti pregledan.

Mlađan Jovanović

Nenad Vujanović

Mlađan Jovanović, Foto: Nenad Vujanović

Pored gipsa koji ima preko cele ruke, zadrugar se maskom zaštitio od virusa koji u poslednje vreme vladaju.

Bolnicu je napustio sa prijateljima koji su ga odvezli u nepoznatom pravcu, pa se još ne zna da li će zbog nasilja biti diskvalifikovan.

Podsetimo, Mlađen je nasrnuo na Boru koji je želeo da uđe u kupatilo njegove bivše devojke Nine, a posle pesničenja s cimerom, obezbeđenje ga je hitno izvelo iz rijalitija.

Mlađan Jovanović

Nenad Vujanović

Mlađan Jovanović, Foto: Nenad Vujanović

 

Komentari (2)

Jul

27.02.2020 08:36

BORA JE ONIČNO GOVNO,LJIGA OD ČOVEKA!!

Boban

27.02.2020 10:38

Ovo je dezinformacija, nije Mlađa udario Boru već u zid u zatvoru zadruge i došlo je do povrede. Samopovređivanje, nije prvi ni pislednji, pucaju zbog zatvorenog prostora.