nikša kokanović
Screenshot Youtube
nikša kokanović

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Bivša učesnica Zadruge 2 Darija Stević odlučila je da progovori i otkrije pikantne detalje iz života svog bivšeg dečka Nikše Kokanovića, koji je sinoć ušao u Zadrugu 3.

Iako ju je molio da u javnosti ne govori o onome što zna o njemu, Darija nam je ispričala da je Kokanović trenutno na uslovnoj, a da je bio u zatoru jer je navodno dilovao drogu u Emiratima zbog čega je bio i uhapšen.

- Nikša je bio narko-diler, tačnije nečiji potrčko. Svu tu drogu i sve te opijate koje je nosio, nosio je za Emirate. U Emiratima je imao ženu, sada ima i dete. Živeli su jako bahato, svi zajedno, cela ta kriminalna grupa, jako bahato. Putovali su, svi su zajedno živeli u jednom stanu, orgije su bile non stop, a on nikad strejt nije bio - počela je priču Darija.

Darija Stević

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

- On čak ima svoj karton u Drajzerovoj ustanovi, za odvikavanje od narkotika i uhapšen je 2016. godine. On je sad na izdržavanju uslovne kazne... - objašnjava Darija.

Stevićeva je istakla da se Kokanović druži sa starletama, a tvrdi i da je povod njihovog druženja njegova navodna umešanost u prosituciju, tako što je devojke prevozio do "posla".

- U njegovom društvu su bile razne starlete od Nataše Šavije do Nine Prlje, još jedne Nine, ne mogu da se setim prezimena, devojka se povukla iz javnog života potpuno, čak mislim da i ne živi u Beogradu, Mina Vrbaški... to je ono čega bih ja mogla da se setim... - tvrdi Darija.

Darija Stević

printscreen

Foto: printscreen

- On je podvodio devojke, a njegova uloga tada je bila da on nju samo preveze, verovatno iz Inđije ili ne znam ni ja, do odredišta gde je trebala nešto da uradi. To je on meni lično rekao - zaključila je bivša zadrugarka.

Nikša Kokanović

G. Todorović/Alo!

Foto: G. Todorović/Alo!