Zadruga 3
Printscreen/Youtube

 

Zadruga 3

Printscreen/Youtube

Zadruga 3, Foto: Printscreen/Youtube

Zadrugari su danas dobili od Željka Mitrovića hranu, a poslati su im i muzičari, kako bi današnji praznik, proslavili u veselju. Ipak, neki od njih nisu znali da se iskontorlišu kada je to u pitanju piće.

PROČITAJTE JOŠ:


Filip Đukić je popio više pa je došao napolje kod Janjuša da mu kaže kako je preterao jer je mešao pića. Dok su razgovarali, on se okrenuo ka zidu odmah pored Janjuša i počeo da urinira. Janjuš je samo konstatovao da nije u redu to što radi i nastavio da razgovara sa Orozovićem.

Zadruga 3

Printscreen/Youtube

Zadruga 3, Foto: Printscreen/Youtube

Ovo nije prvi put da se ovo dešava na imaginarijumu i više puta su usledile kazne za nepoštovanje pravila u "Zadruzi". Ostaje nam da vidimo da li će veliki šef doneti odluku da kazni ovog zadrugara.

Miljana I Zola se pomirili?! Marija kada ih je videla usledio opasan haos u Zadruzi! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/G.T DATUM I VREME: 16.11.2019. 19:08 Turbulentno! Zadruga 3, Foto: Printscreen/Youtube Turbulentan odnos Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole ne prestaje da privlači veliku pažnju javnosti. Naime, ovi učesnici rijaliti programa "Zadruga" su raskinuli zbog Miljaninog neprimerenog postupka, a nakon nekoliko dana napokon su seli da razgovaraju o svemu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Dijana Janković otkrila porodične tajne: Moj suprug me se plaši!

 

Komentari (2)

??????

16.11.2019 19:59

Mladic je glup i prost , do bola. Uopste nije interesantan. Kada se napije sexa se sa " kokoskama " ili, se skida te tako pokazuje svoje egzibicionisticko odlicje. Kada je trezan , nigde ga nema . Urinira na primitivan nacin. Ne zna ni za Slavu da se ponasa , jer pokazuje svoju nekulturu.

Luka

17.11.2019 12:37

Pa neka se netko merodavan oglasi u Srbiji i neka odgovori kojem delu gradjanstva treba ovaj primitivizam,nemoral i silejdzistvo kao uzor.Jadna Srbijo,sto sve dozvoljavas zaradi financijskog interesa manjeg broja ljudi.