Dušica Jakovljević
printscreen
Dušica Jakovljević

Alo!

Dušica Jakovljević, Foto: Alo!

Voditeljka Dušica Jakovljević raduje se finalnoj večeri rijalitija "Zadruga 2", ali i daljem radu na ovom projektu. Kako kaže, što se nje tiče može biti i "Zadruge 10" i sigurna je da će joj u pauzi do treće sezone sve i svi nedostajati.

Zadrugari su tokom današnjeg dana obavešteni da slobodno mogu i sa pakovanjem da počnu, a do proglašenja pobednika odvijaće se glasanje publike.

PROČITAJTE JOŠ:

Mina Vrbaški

Screenshoot Youtube

Uzbuđena Dušica nije krila svoja osećanja.

- Sigurno će mi nedostajati sve. Ja znam da, ono, kada završim i dođem kući, kažem: "Jao, ljudi, pa ovo je gotovo." Međutim, imaćemo sigurno specijal emisije, kao prošle godine, tako da mislim da ću se još nekoliko dana nakon završetka "Zadruge"... naravno, dan posle, 7. jula sledi intervju sa pobednikom i žurka. Nakon toga, ja bih volela sve da ih dočekam u studiju i pozdravim, i da malo uključimo gledaoce i njihova pitanja. Ne znam šta će od toga biti. Ja stvarno ne pitam u produkciji ništa šta je planirano i štra se dešava. Ja sam njima na raspolaganju i tu sam uvek, a onda ću otići na jednomesečni odmor. Zasluženi! - ispričala je voditeljka.

- Ali, jedva čekam i da se vratim. S obzirom da ne pitam nikada ni ko su kandidati za "Zadrugu", odnosno ko će ući tek, jedva čekam, jer kažu da su ozbiljan kasting napravili - dodala je ona.

Nova sezona startuje u septembru, a ona bi se, kaže, rado pridružila učesnicima da nema privatnih obaveza.

PREPORUČUJEMO I:

Zadruga, Željko Mitrović, Zadruga finale, Zadruga ubacivanje

Alo/Dejan Briza