Vladimir Tomović
printscreen
Vladimir Tomović

printscreen

Vladimir Tomović, Foto: printscreen

Bivši zadrugar Vladimir Tomović sinoć je bio gost u emisiji "Zadruga - Narod Pita". 

Skrasio se najveći zavodnik iz Zadruge, pa otišao sa devojkom na more!

AUTOR: Pink.rs/J.I. DATUM I VREME: 10.08.2019. 22:55 Hit! Mina i Đekson, Foto: Printscreen Reper Nemanja Đerić Đekson bio je najveći zavodnik prve sezone rijalitija "Zadruge". On je u Beloj kući imao mnogo afera i burnih veza sa mnogim zadrugarkama, ali izgleda da je ovom načinu života sada došao kraj.

Tomović je ovom prilikom otkrio sve tajne koje zna o svojoj bivšoj devojci Staniji Dobrojević, ali je i priznao da ga je starleta kontaktirala pre nekoliko dana. 

Stanija Dobrojević

Screenshoot Instagram

Stanija Dobrojević, Foto: Screenshoot Instagram

Bivši zadrugar tvrdi da je Dobrojevićeva obmanjivala javnost.

PROČITAJTE JOŠ:

- Prozivao sam je jer je ona obmanjivala javnost, nikakve operacije nije bilo. Otišla je malo da se druži sa bilo kim, otišla je da uživa, lagala je javnost, mene ne može. Ona je to rekla. Mi nismo mogli da se čujemo 20 dana, ona nije htela. Ona je sletela na aerodrom i tri nedelje mi se nije javljala zato što sam ja dao slike novinarima. Ja sam joj rekao da je ona obmanula javnost. Neka da papire iz te bolnice gde je operisana. Neću sad da nastavljam. Ona je rekla: "O nekim stvarima ne mogu da pričam, da si mi muž ja ne bih mogla da ti kažem". Ja sam bio zaljubljen u osobu koja je zverski obmanula javnost. Mazali su po meni izmet kao marmeladu na palačinku. Znao sam da će da mi napakosti i ona i njen PR tim. Neka bude da sam ja najgori. Ja sam znao kad se 20 dana nismo čuli da tu nešto nije u redu. Znao sam odlično da tu postoji nešto. Iza paravana njene laži. Znao sam da će da bacaju izmet na mene šleperima. Ona je stupila u kontakt sa mnom pre nekoliko dana preko neke osobe. Ona će prestati mene da pominje, ako ja prestanem da puštam naše tonske zapise. Ja sam možda najgori, ali ne priznajem da je ona bolja od mene - naveo je Vladimir.

 BONUS VIDEO:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!

 

Komentari (4)

Kostadin

11.08.2019 08:55

Moogo si kratak planirar . Ona takve sirovine troši na dnevnom nivou. Tebi su uz gusle kada si bio mali guslali da si najbolji ali kada si došao u svet shvatio;a možda i nisi, da si mnoooogo daleko od civilizacije i da si odrastao u kampu na velikoj nadmorskoj visini.

kole

11.08.2019 09:29

vlado da si bio u parove dobio bi nagradu onan nasilnik iz zete tuce sve I odnedse pare

pavino polje.

11.08.2019 13:13

vlado udji u parove imas zastitara andjelu svaki dil moguc.

Ringo

12.08.2019 07:26

Vladimir je razočarao Staniju i gledaoce. Mislio sam da im je pobeda garantovana.