Stanija i Vladimir
Screenshoot Youtube
Stanija i Vladimir

Screenshoot Youtube

Stanija i Vladimir, Foto: Screenshoot Youtube

Vladimir Tomović istakao je javno kako smatra da se njegova bivša "ponovila" jer sada ima mlađeg dečka, Marka Markovića. Međutim, nije se tu zaustavio. Osim Stanije i Marka, Tomović je opleo i po timu poznate starlete, nazivajući ih "Kvazimodom i Kiklopom" koji su njega zajedno sa njegovom bivšom "satanizovali".

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Ponovila se, ima mlađeg sad. Ne znam stvarno, nisam upoznat sa njenim radovima nakon mene. Njima je danas dva meseca veze, a ja imam da mu poručim samo jedno... Hvala ti, druže, što si me bede spasio, a njoj mogu samo da kažem da počne da ga voli, pošto ga je volila iz inata, ja sam taj inat. Inat vam čestita dva meseca veze", rekao je u "Zadruga - Narod pita" Vladimir, pa nastavio:

Vladimir Tomović OTKRIO da se čuo sa Stanijom pre nekoliko dana, pa izneo najveću TAJNU poznate starlete!

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 11.08.2019. 07:25 Šok! Vladimir Tomović, Foto: printscreen Bivši zadrugar Vladimir Tomović sinoć je bio gost u emisiji "Zadruga - Narod Pita". AUTOR: Pink.rs/J.I. DATUM I VREME: 10.08.2019. 22:55 Hit! Mina i Đekson, Foto: Printscreen Reper Nemanja Đerić Đekson bio je najveći zavodnik prve sezone rijalitija "Zadruge".

 

 

"Neka mu rodi Markoviće, da Bog da ostali do kraja života zajedno. Želim im puno dece, da ne daju nijednom sinu ime Vladimir, jer bi me od njih dvoje to obrukalo. Sve najgore mislim o njih dvoje, ali im želim sve najbolje. Ona mi je psovala porodicu, klela me, mene je sramota što sam ikada dodirnuo Staniju Dobrojević, ježim se kad pomislim da sam bio sa takvim otpadom. Moralna nula. Ne mora da bude gola od jutra do mraka, ne zna tablicu množenja. Sramota, obrukala se. Bio sam zaljubljeno govedo, savatala me. Izmanipulisala je sa mnom. Neću da joj radim ono što je ona meni, ona me je klela. Ona ima Kiklopa i Kvazimoda, Tamara Radoman je Kiklop. One mene satanizuju. Maja vodi njen drugi PR tim, ona je toliki Kvazimodo koji ne sme da dođe ovde u emisiju. Oni imaju toliko lažnih profila. Njima nije bitna ljubav Stanije i ovog dečkića, nego njena bivša ljubav. Svi mi kažu da je ne vređam jer je i ona nečije dete, i ja sam nečije dete, ne mogu da joj oprostim. Ona nema meru, hteli su da izazovu bes u meni. Sramota me je što sam joj u životu ruku pružio", zaključio je on.

 

Stanija Dobrojević, Marko Marković

Screenshot Instagram

Stanija Dobrojević, Marko Marković, Foto: Screenshot Instagram

BONUS VIDEO:

Sanja Stanković: Šokirala sam se kad sam saznala da sam prostitutka!

 

Komentari (4)

Ana

11.08.2019 21:04

Decko o cemu ti pricas, pa mi nismo culi nista od toga od Stanije, o cemu ti pricas, jedino smo culi, i jos uvijek slusamo, tvoje pljuvanje i lazi!!!! Instagram, lajvovi, kod Nalle, tv, novine, ccccccc uzas koji mahalac!!! Covjece ubice te sujeta i ego, moras da shvatis da je ona za tebe INSTITUCIJA, i nikada vise neces imati nesti ni slicno, od sada samo nivo Sladje ili manje od tog!!!

Doktor

12.08.2019 07:21

Vladimir je gori od neke ženetine. I mnogo je nevaspitan. A navijao sam za njega i Staniju.

sto je bolan

12.08.2019 08:11

sramoto a sto se brukas junacino na zene nece te nijedna a znas li sto je nasa lepa I najlepsa koju voli malo I veliko .

Ringo

12.08.2019 08:16

Vladimir kune kao neka ženetina grdna.