Zadruga
printscreen
Zadruga

printscreen

Zadruga, Foto: printscreen

U toku noći je došlo do okršaja između Vladimira Tomovića i Vladimira Adžića jer je Crnogorca uvredilo to što Adžić kaže kako su mu dragi Rade Lazić i Stefan Karić, dok nije izdvojio kao omiljene Tomovića i Marka Janjuševića Janjuša koji mu svakodnevno pružaju podršku.

Adžić je kao odgovor na pitanje koga od ukućana ne gotivi, rekao da ne želi da da konkretan odgovor, već je istakao da gotivi dvojicu zadrugara koji čine deo "klana" Jelene Pešić, a među njima nije bio Tomović. Besan Vladimir je želeo da se obračuna sa Adžićem zbog ovoga.

PROČITAJTE JOŠ:

- Kakvo je ponašanje, legendo? Koga ti ne gotiviš? J*bem te u usta, smrdo jedna smrljiva! Šta si rekao ti za mene? P*čko jedna smrdljiva. Ovde te štitim, neću da ti se nakačim na kičmu - besneo je Tomović.

- Pitanje je bilo koga ja gotivim, i ti prilaziš ovde sa takvim nastupom. Jesam li ja nešto loše rekao? - branio se Adžić.

Vlada je čak u jednom trenutku i nasrnuo na Adžića, a obezbeđenje je odmah uletelo u Belu kuću kako bi sprečili da dođe do većeg incidenta.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

 BONUS VIDEO:

Anabela Atijas u vezi sa mlađim muškarcem

 

Komentari (1)

Đeka

17.10.2019 17:19

Pa da li mu je bar udario jednu čvrgu? Da li ga je uštinuo za obraz? Da li mu je jako stegao ruku? Da li ga je ujeo? NIŠTA?????? Pa kakva je to tuča?