Sara Reljić, Vladimir Tomović
Nenad Vujanović/Alo!
Sara Reljić, Vladimir Tomović

Nenad Vujanović/Alo!

Sara Reljić, Vladimir Tomović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Sara za „Alo!“ iznosi brutalne optužbe na račun Tomovića, za kojeg tvrdi da je gej. 

- Organski ne mogu da podnesem Vladimira Tomovića. Zapravo on nije Tomović nego Homović, budući da svi znamo da je on gej - rekla je bez dlake na jeziku za „Alo!“ Sara, te objasnila otkuda toliki animozitet prema ovom zadrugaru.

- Pojedini su me dovodili u vezu s njim, što sam ja oštro demantovala. Prvo, imam dečka i smetaju mi laži, a drugo, svi mi znamo da Vladimir ne voli žene već muškarce - kaže ona i objašnjava odakle joj takve tvrdnje.

- Volim muškarce koji priznaju šta su. On jednostavno ne želi da prizna ko je i šta je. Svi vrlo dobro znamo da je on gej i da su sve ove njegove fejk veze u rijalitiju i naskakanje na svaku žensku osobu samo paravan. Umesto da prizna da voli muškarce, on po svaku cenu želi da se prikaže kao šmeker i švaler - kaže ona i dodaje:

Nedostaje mi brat

S obzirom na to da je Sarin brat Filip trenutno u „Zadruzi“, ona kaže da joj jako nedostaje, ali da mu želi ostanak do finala.

- Gledam ga stalno i nerviram se kada napravi pogrešan izbor. Nedavno se ljubio sa onom nekom Minom, koja je najnegativnija osoba u toj kući. Kao pevačica je neka, a čula je nisam kako peva. Samo se svađa po ceo dan i užasno je negativna. On očigledno takve osobe privlači - kaže Sara za „Alo!“.

 

- Toliko je očigledno da ga privlače muškarci, da su svi ljudi provalili da ga žene zapravo ne zanimaju. Ja imam mnogo drugara koji su iste seksualne orijentacije, ali normalni du i otvoreni i priznaju šta vole i šta ih privlači. To mi ne smeta. Smetaju mi ovi koji su isto to, a glume da nisu, tačnije stide se sebe. Tako zamlaćuju žene, a s njima nemaju nikakve planove. Gade mi se muškarci koji lažu. Nijednoj ženi takvog „muškarca“ ne bih poželela - kaže Sara i dodaje da bi na tu priču želela da stavi jednom zauvek tačku.

- Molim vas da me ne povezujete s njim jer to nema veze s mozgom. Govorili su da smo nas dvoje u tajnoj vezi, da smo se dogovorili da je prikrivamo kada on uđe u „Zadrugu“, da ćemo nastaviti našu priču napolju... Ali toga nema, ne postoji - tvrdi Sara Reljić za „Alo!“.

Kako kaže, u srećnoj je emotivnoj vezi, zaljubljena je do ušiju, ali ovoga puta javno neće otkrivati identitet svog izabranika.

- Jednom sam se opekla i dosta je bilo. Više neću dozvoliti da me javnost svađa i miri sa dečkom, da se svaki naš korak prati. Izvukla sam pouku i svoju privatnost ću ubuduće sebično čuvati samo za sebe - kaže ona.

 

Komentari (2)

RatkoRatko

06.12.2019 22:27

Ako si cijeli razgovor posvetila Tomovic onda si imala i obavezu da do detalja izneses dokaze o istom. Samo kada se tekstovi bez osnova budu sudski kaznjavali i to ogromnim ciframa onda ce imati smisla citati novine.

Miki

07.12.2019 10:40

Daj boze, onda bi bilo sanse da ga imam