Vesna Rivas, Dalila Dragojević
Alo!
Dalila Dragojević

E-Stock / Momir Čubrilović

Dalila Dragojević, Foto: E-Stock / Momir Čubrilović

Vesna Rivas je juče imala prvo ročište po tužbi koju je protiv nje pokrenula Dalila Dragojević.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Nakon susreta sa aktuelnom zadrugarkom, Vesna je iznela svoje utiske o početku suđenja.

Biljana prvi put ispričala sve detalje o stravičnom sukobu sa Dejanom i Dalilom! Srušili se zbog rijalitija!

AUTOR: Srbija Danas/A.B. DATUM I VREME: 06.11.2019. 14:08 - 06.11.2019. 14:18 Nada se pomirenju. Foto: Printscreen YouTube Kao što je široj javnosti već poznato, Biljana Dragojević, majka zadrugara Dejana i svekrva Dalile Dragojević nije u kontaktu sa njima, sada je rešila da otkrije šta je pozadina njihovog lošeg odnosa i kako se zbog toga oseća.

 

Beše dan i početak suđenja sa Dalilom. Danas je ona tužila mene. Ako ona zna šta je htela tužbom, ja se sečem gde sam najtanja. Na početku, traže ona i njena advokatica, da Sud preko policije nađe njenog svedoka Spahu i privede na suđenje da svedoči. Hahaha, sudija je pogleda u šoku i kaže, ali Vi tužite, vaša parnica, Vi i dovodite svedoke. Za sledeće ročište, dovedite svedoka, ako ga imate i završavamo sa ovim suđenjem. Nije baš bila radosna. A stvarno, uopšte mi nije jasno, šta to treba da svedoči Spaho? Sulejman Spaho… O detaljima ćemo kada se završi suđenje. Sve u svemu, jedva čekam moju protivtužbu, 9. decembra, pa da vidimo Dalilu Istinu kako će da objasni i dokaže svoje laži vezane za mene, vređanja najgnusnija, vređanja mog sina itd. Ja sam predala sve snimke, a danas sudija konstatuje da Dalilin tim uopšte nije predao snimke dokaze za njenu tužbu protiv mene već samo transkripte? Ona misli da je Sud rijaliti pa će biti suđenje kao u rijalitiju, hahaha… E moja Dalje, loše su te savetovali tvoji S&S. Sad nema nazad, skupo košta, a nema ni Skrivene, ni Silvane, da te pokrivaju, vade i peru. U Rijalitiju ste mogli ti i tvoj za Rijaliti potrebe Muž, i da lažete, mažete, manipulišete, a ovde na Sudu, kako ti reče sudija danas – neću ovde u sudnici te rijaliti fore i priče već konkretno. A konkretno, nemaš ništa za mene. Jbg. No, tražila si, dobila si", navela je Vesna na "Instagramu" i dodala:

Vesna Rivas

Dejan Briza/Alo!

Vesna Rivas, Foto: Dejan Briza/Alo!

Danas su je čuvali ko Eskobara. Nema telefona ni kod advokatice. Kaže Dalila, ja ćutim godinu dana, ne spominjem Vesnu… Pa naravno da si zaćutala kada ti je stigla protivtužba, a nema načina da oboriš sopstvene izjave i tvrdnje, koje su i te kako morbidne i nadasve lažne. I pritom, postoje snimci šta više da vam kažem. Posle nas, još jedno specifično suđenje je počelo između Ivane i Ljubiše Buhe… I beše dan…

Pogledajte BONUS video:

Jelena i Ivan imaju tajni dogovor! - Otkrivamo sve detalje