Suzana Perović, Miki Đuričić
Printscreen
Suzana Perović, Miki Đuričić

Printscreen

Suzana Perović, Miki Đuričić, Foto: Printscreen

Nakon finalne večeri ona kao da je u zemlju propala, pa su gotovo svi pomislili da su se njih dvoje zauvek razišli. Ali nije tako. Najpre, Suzana je prvo po izlasku rasčistila odnose sa bivšim suprugom Vladom i umesto u porodičnoj kući živi sa majkom u stanu na periferiji, piše "Svet".

Suzana Perović i Miki Đuričić

Screenshoot Youtube

Suzana Perović i Miki Đuričić, Foto: Screenshoot Youtube

Iako je rekla da nigde ne izlazi i da joj je mnogo teško zbog svega što se dogodilo, meštani Mikijevog rodnog sela Kupinova otkrili su nam da Suzana gotovo svake noći u najvećoj tajnosti dolazi kod Mikija, piše "Svet".

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Naravno da niko ništa ne zna. Ćuti se jer moraju da se kriju, a viđaju se sve vreme, bukvalno otkako je Suzana izašla iz Zadruge. Znam prvo da su se tajno čuli već tu noć i da je Suzana plakala kao kiša kad mu je čula glas. Tako su mi rekli, nisam ja slušao razgovor nego se priča tako ovde po Kupinovu, a čim se priča tako onda je tako. I uklapa se u ono što sam ja posle svojim očima video. Prvo sam sebi rekao ma jel ovo moguće? A onda se ponovilo nekoliko puta i shvatio sam šta se dešava. Suzana usred noći dolazi kod Mikija jer misli da je tad niko neće videti. Ušunja se potpuno neupadljivo obučena, tako da je jedva prepoznate, uđe na kapiju i celu noć provede kod njega. Negde pred jutro, pre neo što svane ona se išunja i pobegne. Ja sam video bar tri-četiri puta do sada - priča Mikijev komšija za "Svet"i dodaje:

Skandal kod Dragojevića! Posvađale se Biljana i Ana, pale teške reči: Matori ološu, smrdiš na luk!

AUTOR: Alo! DATUM I VREME: 09.08.2019. 08:51 Starleta se nakon žestoke svađe sa svekrvom poverila prijateljicama i izvređala Davidovu majku Foto: Printscreen Ana Korać i David Dragojević svakodnevno ističu da je njihova ljubav posle rijalitija još jača, a iako je u prvi mah Davidova majka Biljana prihvatila novu snajku, između nje i starlete došlo je do žestokog sukoba, zbog čega je popularnom paru sve teže da održi vezu, ekskluzivno saznaje "Alo!".

 

- Ja sam šokiran. Hteo sam i da ih slikam, ali moj telefon je loš za to, a ona dolazi uvek po mrklom mraku. Ne znam da li njen Vlada zna šta ona radi i da li je još uvek sa njim ili ga je ostavila. Čuo sam i da su se Miki i Suzana tajno verili i da je on za dijamantski prsten dao oko 3.000 evra. Koliko vidim, niko ih neće sprečiti da budu zajedno. Ni bivši muž, ni sin. Oni se verovatno zbog njih kriju ali pre svega jer Miki ima zabranu prilaska Suzani. Pazite šta vam kažem čim mu istekne kazna i svadbena vona ima da se čuju u kupinovu. Tako se šuška - završio je pčelarev komšija iz Kupinova.

Suzana Perović i Miki Đuričić

Screenshoot Youtube

Suzana Perović i Miki Đuričić, Foto: Screenshoot Youtube

BONUS VIDEO:

Zavirili smo u luksuzni apartman Tijane Ajfon i otkrili ko je sve to platio

 

Komentari (1)

Andrija

10.08.2019 00:20

Treba proveriti da li je istina da se sastaju u Kupinovu. On je pod kaznom nosenja nanogice.