Zadruga, Željko Mitrović, Zadruga finale, Zadruga ubacivanje
Alo/Dejan Briza
Zadruga, Željko Mitrović, Zadruga finale, Zadruga ubacivanje

Alo/Dejan Briza

Foto: Alo/Dejan Briza

Nedelju za nama u Zadruzi obeležili su brojni događaji i promene koje su totalno menjale tok rijalitija. Afera koja je ove nedelje potresla Zadrugu vezana je za Maju Marinković i Marka Janjuševića Januša. 

Naime, Maja i Januš su već neko vreme u tajnoj vezi, koja se vodila uglavnom noću i ispod jorgana, a u toku dana oni su glumili prijateljstvo. Ipak, ovakve stvari teško se kriju i Marinkovićeva je popustila pod pritiskom, morala je da prizna da između nje i Januša postoji nešto više od prijateljstva. 

Maja Janjuš

Printscreen

 Foto: Printscreen

Bila je na poligrafskom ispitivanju, gde su se njene tvrdnje da ju je Janjuš noću zvao da bude sa njim, pokazale kao tačne, što je izazvalo još veći skandal jer je on oženjen i ima ćerku za koju je veoma vezan, a koja sudeći po njihovom poslednjem telefonskom pozivu, prati rijaliti. 

Prošlog vikenda u "Zadruzi" nije bilo izbacivanja, zato će ovog verovatno neko biti izbačen. Naime, večeras su na programu nominacije. 

Ove nedelje Maja je i vođa, a za potrčke je izabrala Marka Miljkovića i Jelenu Pešić. Jedno od njih dvoje večeras ostaje u izolaciji kao nominovano za izbacivanje, a ko, to zavisi od odluke zadrugara. Drugog učesnika za izacivanje i učešće u duelu, bira publika. 

Nominacije će voditi neko od voditelja "Zadruge", a najčešće je to Milan Milošević.

Zadruga, Željko Mitrović, Zadruga finale, Zadruga ubacivanje

Alo/Dejan Briza

Zadruga, Željko Mitrović, Zadruga finale, Zadruga ubacivanje, Foto: Alo/Dejan Briza