Zadrugari
Screenshoot Youtube
Mina Vrbaški

Screenshoot Instagram

Mina Vrbaški, Foto: Screenshoot Instagram

Mina Vrbaški već duži vremenski period provodi na Crnogorskom primorju i ne krije da uživa u zasluženom odmoru i nakon završetka Zadruge 2. Mina uredno sva svoja dešvanja deli na društvenim mrežama kako bi znali šta se to dešava kod nje nakon što je napustila velelepno imanje u Šimanovcima. Navikli smo da je gledamo kako uživa u luksuzu koji je sama sebi priuštila, ali objavila je snimak koji je mnoge ostavio bez teksta.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Mina Vrbaški

Printscreen/Instagram

Mina Vrbaški, Foto: Printscreen/Instagram

Naime, Mina je na svom Instagramu okačila snimak gde je ozbiljno povredila nogu. Krvi je bilo na sve strane, a do incidenta je došlo nakon što je sa mlađim bratom bila u luna parku i udarala "krušku". Mina je pitala mlađeg brata zašto joj je to uradio u šali jer je zbog njega otišla u luna park, na šta joj je on odgovorio "Nije zbog mene sama si se udarila".  Brat joj je pomogao da dođu do hotelske sobe, a onda joj je mama Ivana ukazala prvu pomoć i previla joj stopalo. 

Mina Vrbaški

Printscreen/Instagram

Mina Vrbaški, Foto: Printscreen/Instagram

- Mala nezgoda se desila, na moju sreću dobro sam prošla. Ja sam to sve kroz šalu objavila na svom Instagramu ali moram da priznam da bol nije za šalu bio. Sada sam ok, i odmor nastavljam još par dana pre nego što se vratim za Inđiju - rekla je Mina za naš portal.

Mina Vrbaški ponovo sa Šakom Polumentom?! Pojavile se SKANDALOZNE SLIKE koje SVI KOMENTARIŠU! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 11.08.2019. 16:07 Neverica! Mina Vrbaški, Foto: Screenshoot Instagram Pre dve godine domaći mediji brujali su o skandalu u čijem se epicentru našao pevač Šako Polumenta koji je, tada maloletnoj, Mini Vrbaški slao neprimerene poruke i video-snimke. PORNO ŠAKO Isplivao EKSPLICITAN sadržaj!

BONUS VIDEO:

Luna i Marko se svađali nasred ulice, Đoganijeva vrištala od besa

 

Komentari (1)

besa

23.08.2019 15:17

Opasna povreda.