Miljana Kulić
printscreen
Siniša Kulić

printscreen

Siniša Kulić, Foto: printscreen

Rijaliti učesnica, Miljana Kulić, preksinoć je uradila test za trudnoću, koji je bio pozitivan, što bi značilo da je ostala u drugom stanju sa Lazarom Čolićem, Zolom, Zadrugarom sa kojim se zabavljala tokom druge sezone ovog programa.

Roditelji Miljane Kulić, Marija, koja je takoće učesnica Zadruge, i Siniša su ,blago rečeno, zgroženi i vrlo ljuti na svoju ćerku.

Naime, Miljana je, odmah nakon što je uradila test, otrčala kod majke i saopštila joj vesni, te je Marija doživela nervni slom.

- Sram te bilo, gadiš mi se, đubre jedno - vikala je Marija i nastavila:

- Ovakvu scenu si mi preiredila drugi put, stoko jedna, skloni mi se da te ne gledam! Da nisi slučajno hemijskom to uradila, nesrećnice - vrištala je Marija dvorištem.

PROČITAJTE JOŠ:

Miljana se tresla i kroz plač joj odgovorila:

- Mama, pijem lekove za želudac. Kunem ti se u Željka, trudna sam. Neka svi pomru, i tata i sestre, ako lažem, zaista je pozitivan test - plakala je Miljana.

Miljana je iste večeri pričala i sa Zolom, preko telefona, i on ju je ohrabrivao da se ne brine.

- U šoku sam! i sam znaš da je dogovor bio da se držimo dogovora. Teško mi je, volela bih sa tobom da se vidim - rekla mu je Miljana, na šta joj je on odgovorio:

- Ja sam tu za tebe, ne treba nam niko. Veruj u mene i nemoj ljude da pitaš da li te volim ili ne. Nikad te nisam slagao, volim te najviše na svetu i presrećan sam - rekao je on.

Miljana Kulić

printscreen

Miljana Kulić, Foto: printscreen

Sutradan je Lazar posetio Miljanu u Zadruzi, gde su popričali i složili se da oboje žele dete, ali je problem što mu Miljana ne veruje, jer nikada nije bio uz nju.

Oglasio se i Miljanin otac, Siniča Kulić, koji je oštro osudio svoju ćerku, obzirom da mu ni Zola nije drag, a već su se Kulići našli u sličnoj situaciji kada je ostala trudna sa Ivanom Marinkovićem u konkurentskom rijalitiju:

- Ubiću je, ako rodi to dete! U kuću mi ući neće, ako bude sa tim propalitetom, koji će joj pokrasti pare i nestati. Ne želim unuče od Zole. On ne može da se stara o detetu, sramota me je i u pravu je Marija kada kaže da treba da se reši tog deteta- besno je završio Kulić.

BONUS VIDEO:

Sloba Radanovic otkrio sve o duetu sa Lunom Đogani!

 

Miljana Kulić progovorila o kiretaži! Slomila se u emisiji uživo, pa se obratila voditelju!

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 30.09.2019. 07:47 - 30.09.2019. 08:08 Nikad iskrenija. Miljana i Zola, Foto: printscreen Kao i svake nedelje na red su u Zadruzi došla "Pitanjan novinara". Zadrugari su se po običaju okupili za stolom kako bi sačekali svoja pitanja. Na samom početku Dušica Jakovljević je čestitala Miljani Kulić na trudnoći.

 

Komentari (1)

mish

30.09.2019 09:36

Ok. Miljani ovo zaista nije trebalo, ali o cijoj kuci Miljanin otac bre prica?!? Pa ljudi su u supi maltena ziveli!! On je zaboravio da je Miljana napravila tu "njegovu" kucu!!