Suzana Perović
Screenshoot Youtube
Suzana Perović

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Nikola Perović (36) ranjen je danas na raskrsnici ulica Maksima Gorkog i Gospodara Vučića. Njega je jedan metak ranio u nogu, a prema prvim rezultatima istrage u Urgentni centar prevezao ga je privatnim automobilom njegov otac, poznati estradni menadžer Vladimir Perović (59).

Nikoli Peroviću konstatovane su lakše telesne povrede i za sada ne želi da sarađuje sa policijom i otkrije ko je na njega pucao iz vatrenog oružja. Na mestu pucnjave proneđeni su metak i čaura. Policija je preuzela snimke sa sigurnosnih kamera sa objekata u blizini.

Nikola Perović

Facebook/Printscreen

Foto: Facebook/Printscreen

Policija intenzivno radi na utvrđivanju svih okolnosti pucnjave i ranjavanja 36-godišnjeg čoveka.

Inače, Nikolin otac Vladimir bio je jedan od najpopularnijih jugoslovenskih estradnih menadžera, a vodio je i najbolje klubove i restorane u prestonici. Nikolina majka Suzana bila je poznata pevačica, a nedavno se povukla sa javne scene.

Suzana Perović

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

 

Komentari (3)

šućpur

02.02.2020 13:49

Za svaki slučaj ja bi uhapsio Mikija Djuričića ! Pa čak i da nije kriv ,za svaki slučaj ,ako ne nadju drugog krivca ,nek odrobija on ,pošto je sad u tom elementu. I robija mu je isto što i rijaliti -ima kamere,obezbedjenje ,tri obroka ,tv ....

Petar Zekovic

02.02.2020 22:35

Milova policija ga upucala, zato covjek nije htio da kaze ishta.

koča

03.02.2020 16:18

brt, Gospodara Vučića centar Beograda? da li ste vi realni? najbolje da je Banovo Brdo centar. idite na sajt Grada Beograda. ima lepo isparcelisano po visini poreza i po zonama. ili pitajte nekoga ko jeste iz Bg