Dragana Mitar
Printscreen
Dragana Mitar

Masanori Jošida/Alo!

Dragana Mitar, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Bivša zadrugarka Dragana Mitar je u žiži javnosti već neko vreme zbog fizičkog nasilja koje je pretrpela od strane svog supruga Siniše Dragutinović. Dragana je podnela papire za razvod braka, ali nakon toga Siniša joj je uzvratio pretećim porukama zbog čeka je podnela krivičnu prijavu, i pretnjom da će joj oduzeti starateljstvo nad sinom Jovanom.

PROČITAJTE JOŠ:

Dragana je izjavila tokom emisije "Zadruga - narod pita", da joj je Siniša tražio da ona povuče krivičnu prijavu, a on će za uzvrat povući zahtev za starateljstvo nad sinom.

Naime, Dragana nije na to pristala, pa mu je dala drugu ponudu. Isplivala je prepiska Dragane i njenog još uvek zakonitog supruga gde se može videti da je bivša zadrugarka tražila od Siniše luksuzni automobil marke BMW x4 i 20.000 evra kako bi povukla krivičnu prijavu, a on povukao zahtev za starateljstvo.

Luna uživo otpevala svoju pesmu! Niko nije ni slutio da ovako ZVUČI! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/G.T DATUM I VREME: 18.08.2019. 13:25 Nećete verovati Luna Đogani, Foto: printscreen Nakon što je Luna Đogani objavila prvu pesmu našli se na meti osuda. Mnogi smatraju da je u njenoj pesmi glas pozajmljen i mnogo obrađen. Danima se o tome govorilo, fanovi nisu prestajali da polemišu šta je istina, a šta ne.

"Evo, ovako Siniša, čula sam se sa advokatom i ponudu koju ti nudim je sledeća - Da mi ostaviš u vlasništu x4, da mi daš 20 000 evra da bi rešila stambeno pitanje za sebe i dete. To je moja ponuda, a ja ću povući krivičnu prijavu, ostaviti garažu i potpisati sporazumni razvod odmah i izaći ću iz stana u roku od sedam dana. Ako to nećeš da mi ispuniš, onda se vidimo na sudu i sud šta dodeli, to je to". Pozdrav - napisala je Dragana.

Dragana Mitar

alo!

Dragana Mitar, Foto: alo!

"Vidimo se na sudu. Pozdrav" - odgovorio joj je Siniša.

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Dragana Mitar otkrila šta se dešavalo u Centru za socijalni rad!