Marko i MIljana
YouTube/Printscreen
Marko i MIljana

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Miljana Kulić i Marko Miljković tokom današnjeg dana ponovo su se posvađali, pa i zvanično zaratili zbog jezivih uvreda koje su pale za vreme rasprave.

Iako je bilo krajnje dramatično, postoje i oni kojima je njihov okršaj bio zanimljiv, jer ako je verovati Marijinim rečima - Kulićeva se svađa samo sa onima koji joj se dopadaju.

Marko Miljković

Screenshot

Foto: Screenshot

- Tvoj saveznik ne funkcioniše, tvoj saveznik je skraćen. Neuspeli spermatozoid - osula je paljbu brzo Miljana.

- Pa šta si se nakačila na skraćenog? Sikter, slepcu! Ubila se dete, smradu! Imala bi dva zlatna deteta, niko ne podržava abortus, slino! Ćute ti ovde! Ti si F12, ali da si neuspeli abortus, jesi. Je l' bi ti se Željka zvala bebica koju ti ubila - opleo je Marko žestoko.

"Je l' te tako zove ona što te vaspitala? Ja sam mislila da se zove Nedeljka, a ne tako. Kada vidiš Slobu Radanovića...", nastavila je oštro Miljana.

Marija Kulić, Miljana Kulić

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

"Idemo u istu teretanu, budalo jedna", iznenadio je zadrugar, ali se nije dao zbuniti.

Komentari (1)

Rile

12.02.2020 02:17

Ovo je nula od muskarca. Nikada ni jednu zenu nece postovati. Zato se do sada nije ni ozenio, jer na najprimitivniji moguci nacin vredja zenski rod. On je jedan ogavni djilkos, kabadahija, siledzija. Za ovakve kao sto je on kazu: “ Zaobidji ih ako neces da tebe sreca skroz zaobidje.”