Janjuš
printscreen
Janjuš

printscreen

Foto: printscreen

Učesnik rijalitija "Zadruga 3" Marko Janjušević Janjuš varao je suprugu Enu s novom zadrugarkom Aleksandrom Nikolić, s kojom je bio u turbulentnoj ljubavnoj šemi, što pokazuju i fotografije do kojih je Rijaliti magazin došao!

Njih dvoje ovaj podatak kriju kao zmija noge i prave se ludi, kao da se ništa nije desilo među njima. Ipak, starleta ovu tajnu čuva kao keca u rukavu i to je njena karta za opstanak u rijalitiju. Ona za sada samo gleda bivšeg ljubavnika koji je u rastrojstvu i agoniji otkako je ona postala deo ekipe.

- Aleksandra je opasna devojka, poznaje pola grada, ima debele veze svuda. Žestoki momci je obožavaju i kreće se samo u takvim krugovima. Janjuša je upoznala na krsnoj slavi bliskog prijatelja kod kog su oboje bili pozvani. Iako on nikako nije bio njen tip kada se gleda fizički izgled i materijalna situacija, ona je pala ne njegov šarm, koji mu zasigurno ne manjka. Janjuš te večeri nije skidao pogled s nje, usta su mu bila napola otvorena sve vreme. "Ko je ova, bog te mazo? Kakva je ovo lepotica, ja lepše stvorenje nisam video u životu. Ne smem da je gledam, ima da se zaljubim, sve ti jebem", rekao je Janjuš prijatelju kada je video Aleksandru. Malo-pomalo i oni su započeli razgovor, a on nije prestajao da je šarmira i opčinjava dosetkama i šalama. Bila je barena za minut. Gledala je u njega i nije treptala, dok je on zbijao šale. Veče se završilo kod nje u stanu i pao je žestok seks - navodi izvor Rijalitija dobro upućen u aferu ovo dvoje zadrugara.

aleksandra nikolić

Screenshot

Foto: Screenshot

- Aleksandra je insistirala da nastave da se viđaju iako je znala da Janjuš ima ženu i ćerku i da među njima ne može da bude ništa ozbiljnije od seks-šeme. I on je prihvatio igru jer je bio lud za njom. Viđali su se nekoliko meseci, ali za to vreme prošli su kroz raj i pakao u bukvalno smislu. Aleksandra je ljubomorna i posesivna devojka, nije mogla da prihvati činjenicu da Janjuš ide ženi i da spava s njom dok je ona sama. Plakala je i histerisala, zvala ga, dolazila kolima ispred njegove kuće. "Ja sam poludela za njim, ubiću se, ubiću i njega. On mora da bude samo moj. Je*em mu i ženu i lažni brak, ovo naše je sreća i ljubav, a ne s onom matorom vešticom, koja ga drži na dete", vrištala je Aleksandra jednom prilikom kada se Janjuš nije javio - priča naš izvor.

Kap je prelila čašu kada su usled jedne žučne rasprave njih dvoje potukli. Ona je počela da mu histeriše zbog žene Ene, nazvala ju je kurvom, zbog čega je Janjuš počeo da razbija stvari po njenom stanu. Ona je skočila i počela da ga grebe i šamara, jedva se odvojio od nje, a da je ne isprebija. Nakon toga su prestali da se viđaju, ali emocije su još bile jake. 

Marko Janjušević Janjuš

PrintScreen/YouTube

Foto: PrintScreen/YouTube