Gagi Đogani
G. Todorović
Saška Karan

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

"Drago mi je što su me pozvali u "Zadrugu". Volim "Pink" jer su se do sada prema meni poneli maksimalno korektno i profesionalno. Ispoštovali su svako dato obećanje. Išla sam na pregovore, ali ne bih ništa otkrivala. Videćete i sami šta će se desiti", započinje Saška i nastavlja da priča o uslovima koje je postavila:

"Sve što sam do sada tražila, to sam i dobila. Međutim, ovoga puta postoje dva uslova za koja ne znam da li će mi ispuniti. Imam mačora Žiku od tri godine, pa sam tražila posebnu prostoriju za njega, jer kada dođe zima, treba mu maca da je kr*še. Prosto, to je majka priroda. Drugi uslov je soba za moje kuče Maru. To bi bilo fer", kaže Karanova, a na pitanje zašto je ironična i da li to aludira na Kulićeve, ona je odgovorila smehom.

Saška Karan

printscreen

 Foto: printscreen

Na pomen Gagija Đoganija i pitanje da li ga se plaši, pevačica je kao iz topa rekla:

"Ah, taj narkoman! Ne razmišljam o takvim stvarima. Ako neko želi, neka me povredi. Ali onda ćemo videti čija majka crnu vunu prede, jer ja nisam osoba koja oprašta. Pamtim i u rijalitiju i napolju šta mi ko uradi. Taj narkoman je mogao da me ubije, a nisam ga čak ni tužila. On i sad može da pokuša, ali tu je produkcija koja nas čuva, pa se osećam bezbednom. S druge strane, nikada ne znaš šta i kad bi budali nešto moglo da padne na pamet", oštra je Saška koja je potom objasnila zašto Gagija naziva "narkomanom":

"Nisam to ja izmislila. Kad smo bili na "Farmi", morao je da pije tablete za odvikavanje. I kada zaboravi i ne popije, poludi i svašta mu pada na pamet. Ne znam da li će moći da izdrži u rijalitiju. Ne bih mu oprostila ni da se iskreno pokaje posle svega. Toga nema kod mene. Ko treba da kaže izvini? Onaj ko je mogao da ostavi dete bez majke. To je bilo stravično i lako je moglo da se desi ubistvo. Zahvaljujući Milici Mitrović i produkciji, koji su to odmah videli i sprečili, ja sam danas sa svojom porodicom. Da nisu odmah reagovali, ćao", kaže Saška Karan.

Gagi Đogani

G. Todorović

 Foto: G. Todorović

BONUS VIDEO:

 

Pomirili se Sloba i Kija! Ovako su sve vreme obmanjivali javnost! (FOTO)

AUTOR: Alo/R.J. DATUM I VREME: 03.09.2019. 16:00 Mislili su da niko neće shvatiti... Foto: Instagram Kristina Kija Kockar i Slobodan Sloba Radanović već mesecima unazad pokušavaju da obmanu javnost. Naime, iako svoju privatnost pokušavaju da sakriju od javnosti, internetom su počeli da se šire dokazi da njihova ljubav i dalje traje, samo skriveno.

 

 

 

Komentari (3)

JA*

04.09.2019 07:48

Ova zena je tako naporna i iritantna da je to prosto neverovatno ....ne znam kako je njena porodica trpi takvu -zla,manipulativna,osvetoljubiva ...ma uzasna !

Deka

04.09.2019 14:20

@JA* - Trpe je tako što je šalju u rijaliti.

cccc

04.09.2019 14:51

Saska opameti ga malo...