Zadruga, Željko Mitrović, Zadruga finale, Zadruga ubacivanje
Alo/Dejan Briza
Zadruga, Željko Mitrović, Zadruga finale, Zadruga ubacivanje

Alo/Dejan Briza

 Foto: Alo/Dejan Briza

U Zadruzi je trenutno najaktuelnija priča koja se odnosi na ljubavnu aferu između Marka Janjuševića i Maje Marinković. Naime, Maja je podlegla pritiscima zadrugara i na kraju je priznala da su ona i Janjuš imali aferu, ali on je sve to negirao. Kako bi dokazala da govori istinu, Maja Marinković je pristala da ide na poligrafsko ispitivanje, gde je dokazano da Maja govori istinu. 

Nakon ovoga je usledila prava drama u "Zadruzi", jer Janjuš ne može da se nosi sa činjenicom da je ova informacija sada poznata svima, kao i detalji njihove veze, koja se odigravala ispod pokrivača. 

Janjuš, Maja

Foto: Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

Janjuš je juče tako reći urlao od očaja, jer ga brine kako će se novonastala situacija odraziti na njegov život  i porodicu koju ima napolju, to jeste na ženu i kćerku za koju je veoma vezan. 

Maja je pokušavala da ga uteši, ali on je i dalje plakao, zahtetvajući da izađe napolje. 

Danas kada je situacija među njima malo mirnija, u "Zadrugu" je ušao Milan Milošević, koji je tu da bi vodio emisiju "Pitanja gledalaca".

Milan Milošević

YouTube/Printscreen

 Foto: YouTube/Printscreen

Prvo je pitanje dobio Janjuš.

- Rekao si Maji ispod pokrivača da vam je odnos bolestan i da će vas realnost opaliti, na šta si mislio? - glasilo je pitanje.

- Moj status, naše druženje, tek će nas stići realnost. Ne znam šta će se desiti, ima više opcija. Npr. greške koje nismo smeli da dozvolimo ovde, ali eto, povezali smo se u taj neki spoj. Još nismo svesni, niko od nas nije svestan grešaka, tek će nas stići - rekao je Janjuš.

- Napravili smo grešku, ali ja sam 100% iskrena. On je taj koji je zauzet, ja stojim iza svojih reči - dodala je Maja.

- Janjuše, zašto ne kažeš da voliš Maju kao ona tebe i zašto ne ozvaničite vezu? - glasilo je sledeće pitanje za Janjuša.

- Ne možemo da ozvaničimo vezu ovde. Treba mi malo vremena da se smirim, nisam dobro psihički, glava mi je puna - istkaao je Janjušević.

- On je priznao da me je zavoleo, ja ne sumnjam u njegovu emociju. Razumem zašto ne može da kaže šta oseća, ali on to meni priča ispod jorgana. Ne želi da ponizi porodicu i da bude realan 100%, jer ima ženu i dete - pričala je Maja.

- Niko nikome ne može da oduzme dete, ne može da mu se zabrani da viđa dete, nije ni narkoman, niti bilo šta, razumem da niste informisani. Ja sam socijalni radnik. Ne postoji mogućnost bilo kole zabrane prilaska. Dogovara se o starateljstvu ili sud donosi odluku ukoliko nema internog dogovora - dodao je Đedović.

Onda se izjasnila i Maja. 

- Ne planiram, sada priča jednu priču, pre toga drugu. Govorio je da ima samo mene, rekao je da nema gde, da njegova porodica voli samo njegovu ženu i da voli samo mene, a sada priča drugu priču - bila je besna Maja.

- Majo, sa takvim ponašanjem... Nisam ništa loše rekao, nisi skapirala. Minira me sad šta god da kažem - govorio je Janjuš.

- Udavila bih ga. Znam šta misli, znam šta priča. Kada smo se odvojili, mislili smo da će da bude lakše, ali kontra-efekat, kao da me se sve više uželeo - istakla je Marinkovićeva.