Porodica Đogani
E-stock
Porodica Đogani

E-stock

Foto: E-stock

- Ja moram da objasnim da to nije nikakva nova tužba, već stara, koju sam ja u jednom momentu stopirala, misleći da možemo da imamo neki normalan odnos i da će sve biti okej. Pošto od toga nema ništa, rekla sam advokatu da aktivira presudu. Sud je odradio svoj deo posla, a ako ne bude sve išlo kako treba, onda su na redu izvršitelji - ispričala je Anabela.

Anabela Atijas

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Ja se tu više ništa neću mešati. To je dug za Ninine alimentacije, za Lunu nisam ništa pokretala - dodala je Atijasova, dok je Gagi izjavio:

- Advokat mora da se uputi u ceo slučaj, on će od suda tražiti presudu i celu dokumentaciju. Ja sam voljan da platim sve što treba, to nije problem, samo hoću da vidim koliko i šta sve ja treba da dam. Moj advokat već radi na tome, pošto ja nemam nikakvu informaciju i nisam dobio nikakvu presudu - ispričao je Đogani, dodajući:

- Kad vidim sve crno na belo, ja sam tu, nigde ne bežim.

Gagi Đogani

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Ceo slučaj prokomentarisao je i njegov brat Đole Đogani.

- Smatram da sve treba da bude po zakonu, ali mi je čudno da ne mogu da se dogovore nego moraju na sud. Brata savetujem da sluša zakon, ali i da sve proveri. Ako ima, neka da, ako nema, neka vidi da plati u ratama. Isto tako neka vide da obračunaju ono što su se dogovorili posle razvoda oko prodaje većeg stana, ko je kome koliko trebalo da doplati - počeo je izlaganje denser.

- Anabela je uzela veći stan koji su stekli u braku, a Gagi je ostao u onom trošnom od 20.000 evra pored pijace. Ona sada živi u njegovom stanu iz kog je on izašao. Nisu raspodelili sve na ravne časti. Ona je radila posle razvoda koristeći ime grupe. Da li je on imao i deo novca od toga? Nije - dodao je Đole.

Đole Đogani

Alo.rs

Foto: Alo.rs

- Gagi je firma, a ona je bila radnik, pevač te grupe. Gagi je nju stvorio. Na osnovu tog imena je zarađivala novac, i to lepe cifre. On je ulagao u pesme, u ime, u sve, a ona je samo izvodila radove. Neka se sve to uzme u obzir kada se bude donosila odluka o alimentaciji. Sve što treba da doplati, neka to učini.

Pročitajte i:

Komentari (1)

lazarika

29.08.2020 21:43

U ovoj državi se imovinsko-pravni-porodični odnosi rešavaju na Sudu, a ne na plemenskom veću! Oladite Djogaji!