Luna Đogani
Screenshoot Youtube
Adam Đogani

Printscreen

Adam Đogani, Foto: Printscreen

I ove večeri na televiziji Pink očekuje vas novo, uzbudljivo izdanje emisije "Zadruga - Narod pita" a vaš domaćin biće voditelj Darko Tanasijević, koji će sa svojim gostima pročešljati sve teme i porazgovarati o onome što im se dešavalo u "Zadruzi", ali i nakon završetka rijalitija.

Darkovi gosti večeras biće bivši zadrugari Zlata Đurković i Adam Đogani, koji su privukli veliku pažnju svojim učešćem u "Zadruzi", te će sigurno imati mnogo toga da kažu.

PROČITAJTE JOŠ:

Pored toga što ćete saznati mnoge detalje, gledaoci će moći da se uključe uživo u program i postave im pitanja na koje žele da znaju odgovor.

Luna i Adam

printscreen

Luna i Adam, Foto: printscreen

Dok se Luna Đogani provodi u Egiptu sa Markom Miljkovićem ni ne sluti da će sigurno večeras u emisiji baš ona biti jedna od glavnih tema, a da će njen brat Adam rado odgovarati na pitanja.

Luna Đogani konačno RAZVEZALA JEZIK: Ovo je prava istina o meni i Anastasiji Ražnatović!

AUTOR: Pink/R.J. DATUM I VREME: 07.08.2019. 15:40 Stala na kraj spekulacijama... Foto: Marko Đoković/Dejan Briza/Alo! Luna Đogani , pobednica druge sezone najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruge", trenutno uživa u zasluženom odmoru u Egiptu sa svojim dečkom Markom Miljkovićem .

BONUS VIDEO:

ZARADILA 200.000 EVRA Luna Đogani će sav ZARAĐENI NOVAC pući na OVO!