EKSKLUZIVNO ZA ALO! Taki otvorio dušu: "U Maju sam uložio 20.000 evra!"

"Zadruga 3“ završila se zvanično pre nekoliko dana, ali čini se da za mnoge bivše učesnike, kao i članove njihovih porodica, rijaliti tek počinje!

Maja Marinković Taki
Foto: Pink

Radomir Marinković Taki, otac najnepopularnije zadrugarke Maje Marinković, još ćerki nije oprostio vezu sa oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem.

Maja i Janjuš
Foto: Alo.rs

Za to će mu, kako je objasnio u ekskluzivnoj ispovesti za „Alo!“, trebati mnogo vremena, a očekuje i da se njegova ćerka istinski pokaje za sve što je učinila Janjuševoj i svojoj porodici.

Maja Marinković Taki
Foto: Pink

- Mnogo sam se razočarao u svoju ćerku. U nju sam uložio sve što imam i nikada na njoj nisam štedeo, niti sam žalio novac. Ulagao sam vreme i ljubav, a kako mi je vratila?! Samo u njene plastične operacije sam uložio više od 10.000 evra i za pesmu još toliko. Dao sam 3.500 evra za operaciju grudi, a njeni zubi su me koštali 6.500 evra. Za rođendan mi je tražila tetovažu preko celih leđa, koju sam platio 1.800 evra. Samo je usne pumpala tri puta, jednom je čak vadila silikone, pa ih opet dopumpavala - kaže Taki i objašnjava da nikada neće prihvatiti Janjuša za zeta.

Marko Janjušević Janjuš
Foto: Pink

-Maja će morati da ga zaboravi kako zna i ume. U suprotnom, može slobodno da ode iz moje kuće. Šta Janjuš može da joj pruži?! To je muškarac koji nema zanimanje, nije služio vojsku, nema položenu vožnju, nema stan, nema para... Zamislite samo tog majmuna koji ne ume da vozi automobil?! Ja je vozikam kao taksista po emisijama, a gde je on? Pitao sam je zašto je on ne vozi, kad je takva ljubav u pitanju - kaže ironično Taki.

 

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: hmmm
  15/07/2020 - 11:32
  Nije bolest sve što boli. Čega se pametan stidi, time se budala ponosi. Uložio si u starletu a ne u dete, šta si očekivao? Doktorsku diplomu? Sedi.. jedan
 • Korisnik: Ris
  15/07/2020 - 11:25
  Pa je li joj on otac ili makro? Deca se odgajaju a ulaže se u nešto sto treba da donese zaradu. Jadno.
 • Korisnik: Zoki
  15/07/2020 - 08:45
  Zar je moguce da jedan otac podržava to dopumpavanje,kako sam kaže,i još placa to i priča o tome kao da je to za ponos i diku?Nije mi to normalo uopšte
 • Korisnik: GORAN NP
  15/07/2020 - 08:17
  Bolje bi ti se isplatilo da si kupio konja.🤣
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi