Mina Vrbaški
Screenshoot Youtube
Mina Vrbaški

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Mina Vrbaški i Vladimir Tomivić su sinoć bačeni na ozbiljan ispit. Naime, Matora je Minu Vrbaški u toku Igre istine, podsetila na priču koju joj je ispričala u toku prošle sezone.

PROČITAJTE I:

 

- Mnogo me zanima ovo. U prošloj sezoni kada sam na krevetu sedela sa tobom i Ljubom rekla si nam da ti je u izolaciji Vladimir Tomović predložio da pravite priču, pa me sada zanima da li ste se vas dvoje dogovorili da pravite priču u ovoj sezoni - pitala je Matora.

Matora

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

- Ne, moje ponašanje nema veze sa kalkulacijom, moja osećanja su iskrena, ali on mi jeste to predložio u prošloj sezoni - rekla je Mina.

- Baš da čujem šta sam to rekao, hajde ispričaj, ja se ne sećam - rekao je Vladimir, a Mina je rekla da on ispirča.

- Prvi put smo se Mina i ja videli u karantinu. Tu smo se videli, posle smo razmenili nekoliko poruka, sprdali smo se par puta na lajvu, posle su nam oduzeli telefone, a Mina je pošle toga ušla u Zadrugu, a ja sam se tada oduševio njom, bila je kao anđeo - pričao je Tomović, a usred njegovog izlaganja ga je prekinula Milhana koja je tražila lekarsku pomoć, a zatim su ona i Zola iskočili napolje kroz prozor.

Vlada Tomović

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

- Došao je dečko da je isprati, ja sam želeo sa njom priču, a ona je te noći mahala svom dečku kroz prozor, a ja sam bio otpozadi. Ko tu igra igru devojka koja maše dečku ili ja. Ja sam prve noći primetio, kada smo nas dvoje zaspali u krevetu da ona igra igru. Sutradan mi je rekla da joj se sviđa jedan momak - rekao je Tomović.

PREPORUČUJEMO I:

 

- Ja sada igram igru, u prošlom rijalitiju sam ja bio ja - rekao je Vlada.

- Ja ne mogu da verujem, ovo, od čega moraš da budeš, da ti neko kaže da igra igru, a ti prihvataš njegovu igru sa tobom jer ga kao voliš. Ona je ove kao duh, ona samo gleda gde si ti, ne postoji u ovom rijalitiju - rekla je Matora.

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO Tijana Ajfon prvi put otvorila vrata svog doma, a onda pokazala kulinarsko umeće!

 

 

 

Komentari (1)

joksim

14.10.2019 09:50

tomovic je internacionalni prevarant.